Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

INTRIO Juleshow

Et musikalsk swingende Juleshow med sjov, frækhed og vokalblær, der kan få nisserne til at danse og julemanden til at dø af grin. 

Medvirkende: Ann Farholt, Lone Selmer og Michelle Djarling.

Pianist: Lone Selmer

Ann Farholt

Ann har boltret sig i mange musikalske sammenhænge. Hun er en stærk figur indenfor Jazzen, har lavet børne TV, revy og teater. Desuden er hun er formiddabel syngepige på Bakkens Hvile. Ann har lige modtaget Ben Websters Hæderspris. Ann synger, komponerer og arrangerer på det originale materiale til Intrio. 

Michelle Djarling

Michelle startede karrieren som ganske ung korsanger i Infernal og som studiesangerinde. Senere fokuserede hun på sangskrivningen hvor hun bl.a. har skrevet for kunstnere som Sanne Salomonsen, Wikke & Rasmussen og Anders Matthesen. Senere fandt hun igen tilbage til scenen som jazzsangerinde. Michelle synger, komponerer, arrangerer og er tekstforfatter på det originale materiale til Intrio. 

Lone Selmer

Lone er uddannet sangerinde fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og er pt ved at uddanne sig som organist. Lone har en lang karriere i musikbranchen bag sig og det fornægter sig ikke når man oplever hende live. Lone synger, komponerer, arrangerer og styrer tangenterne i Intrio.

Baren er åben fra kl. 17.00
Dørene til salen åbnes 17.45
Menuen serveres kl. 18.00
Showet starter kl. 20.00
Spilletid 2 x 50 min. med 20 minutters pause

For gæster, der har købt billet uden menu, der er der adgang til salen/balkonen fra kl. 19.00

Kulturhuset Harmonien
Rødvig Hovedgade 2, 4673 Rødvig