Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Velkommen til Hobro Dyrskue 2022.

Vil du helt tæt på Danmarks flotteste dyr? Helt tæt på de største traktorer og de nyeste maskiner? Vil du møde Paw Patrol? Så skal du tage familien under armen og bruge dagen på Hobro Dyrskue.

Vi stiller med stærkeste opstilling - og her vil du opleve heste, køer, får, kaniner – og du kommer helt tæt på. Børnene får lov at klappe, kigge og spørge en landmænd. I år vil du opleve flyvende hunde – Paw Patrol stiller med deres trafikskole – og flere gange i løbet af dagen kan du få taget billeder med den populære Skye 😊 Brug hashtagget #hobrodyrskue – og oplev de skønne billeder på de sociale medier.

Vi tager landbruget ind til byen, for at du kan opleve det på tætteste hold. Kom og hils på det bedste fra Dansk Landbrug. Vi glæder os til at se jer!

Pladsen er åben for gæster kl. 9-16. Entrebilletter koster 75 kr - det er gratis for børn 0-11 år.
Der er 2 indgang ved hhv. Aalykkevej og Korsgade.Paw Patrol trafikbane er åben fra kl. 10-15 - og der bliver mulighed for 4 gange at hilse på "Skye" som gerne stiller op til foto.Der er mulighed for at købe mad og drikke på pladsen.

Handicap ledsagere får gratis adgang, ved fremvisning af gyldigt ledsager kort.

Hobro Dyrskue
Aalykkevej 2, 9500 Hobro