Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

“Hjerne og krop i top – i fritid og på job” - Marina Aagaard

Mød træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner Marina Aagaard og hør et inspirerende og tankevækkende foredrag om veje til mere overskud og mindre stress. Et inspirerende, interaktivt foredrag. Du er hvad eller hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig.

Foredraget formidler, hvordan man med testede metoder i praksis, kan minimere stress og energimangel, og optimere livskvalitet, arbejdseffektivitet og træningsudbytte.

Bedst af alt: Med minimal indsats og med tilvalg i stedet for fravalg. Værdifuld viden, konkrete tips og nemme tiltag, der kan udføres på jobbet eller hjemme; ny energi til krop og psyke – og styrket koncentration og præstation.

Foredraget er del af Arena Midts foredragspakke “Liv & Lykke”, som i efteråret 2022 og vinteren 2023 sætter fokus på sundhed og motion som led i at fremme sundhedstilstanden lokalt. Gennem foredrag og mødet med kendte personer fra sportens og kulturens verden gives viden og værktøjer til at fremme et aktivt og sundt liv. Møde Lars Christiansen, Manu Sareen, Dorte Trønninge og Marina Aagaard.

Arena Midt
Hasselvej 15, 8620 Kjellerup