Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

HEDE RYTMER 2023

Torsdag den 25. maj, fredag d. 26. maj og lørdag d. 27. maj 2023.
Friluftsscenen, Indelukket, 8600 Silkeborg.Kun adgang via Gudenåvej.

Musikprogram og generel info finder du på hederytmer.dk og følg med på Facebook

Adgangsbestemmelser, handels- og leveringsbetingelser læses her
Få alle nyhederne først her

Har du spørgsmål vedr. dine billetter kontakt venligst billetsalg.dkTelefonsupport
Mandag – torsdag kl. 10 - 14
Telefon: 71 99 31 22
(Lukket weekender og helligdage)
Arrangør:Musikforeningen Hede Rytmer SilkeborgTværgade 15A, 2. sal8600 SilkeborgCVR: 39958716

Alt henvendelse kun via mail (ikke via sociale medier), men søg venligst først svar på dine spørgsmål på hjemmesiden.

Alle spørgsmål vedr. køb af billetter bedes rettes til Billetsalg.dk
Telefonsupport: mandag – torsdag, kl. 10.00-14.00 (lukket helligdage)
Telefon: +45 71 99 31 22

Adgangsbestemmelser til Hede Rytmer
18+år = Voksen
7-17 år = Ungebillet
0-6 år = Gratis*

* Vi anbefaler dog ikke at tage helt små børn med på pladsen!
Det er jf. ordensreglementet ikke muligt at medbringe klapvogne og barnevogne, og det er ikke muligt at parkere disse ved indgangen.

Det er alderen på koncertdatoen, som er gældende.
Er du fyldt 18 år på koncertdatoen skal der købes voksenbillet.
Er du under 16 år gives der kun adgang ifølge med voksen/værge.
Læs venligst de fulde handelsbetingelser samt ordensreglement.

Der forlanges gyldigt billede-ID (eller kopi af) ved indgangen; pas, kørekort (eller studiekort med vellignende billede sammen med dit sundhedskort).
Det gælder for alle billettyper at man skal kunne dokumentere sin alder og dermed hvilken billet/armbånd man skal have på. Man kan ikke få voksen armbånd før man er fyldt 18.
Alle former for snyd med ID eller omgåelse af handelsbetingelser medfører bortvisning uden mulighed for refusion af billetomkostninger.

Handicap billetter skal købes i forsalg senest 2 uger før festivalen og giver adgang for dig og én hjælper med fri entré.
Din ledsager vil få samme type armbånd, som du har købt.
Der kræves forevisning af ledsagerkort ved indgangen.

Købte billetter kan ikke ombyttes eller refunderes og som kunde er det dit eget ansvar at holde dine kontaktinfo i din profil ved billetsalg.dk opdaterede. Hvis vigtig information skal formidles er vores eneste mulighed for kontakt via e-mail. Såfremt vi forgæves forsøger at kontakte kunden på de oplyste kontaktinfo (f.eks. forkert indtastede kundeoplysninger, spamfiltre, hvis mails bouncer), fraskriver vi os ansvaret for evt. manglende rettidig information og dette ansvar vil så alene påhvile kunden. Henvendelser til arrangør skal ske via e-mail, vi svarer ikke på henvendelser via de sociale medier, MEN søg altid svar på dine spørgsmål på Hede Rytmers hjemmeside først.

Gebyrerne består af billetgebyret (30kr) og et sikkerhedsgebyr (20kr).
Sikkerhedsgebyr: Der stilles kontinuerligt højere krav til publikums sikkerhed ved offentlige arrangementer. Sikkerheden omfatter alt fra terrorberedskab til en kortlægning af den generelle risikoanalyse og sikkerhedsvurdering. Vi har besluttet at allokere et gebyr pr. solgt billet, så det er transparent for kunden hvad det ekstra gebyr går til. Sikkerhedsmanualer udarbejdes i nært samarbejde med leverandøren af sikkerhed til vores events, vagterne, ekstern rådgivning og myndigheder som Præhospital, Politi, Brand & Redning.

Betalingskort:
Du kan anvende Dankort (visa/dankort) og Mobile Pay hvor Dankort (visa/Dankort) er det underlæggende kort. Vi har valgt denne løsning da vi mener bankerne prøver at presse folk fra dankortet over på de internationale kort, som er dyrere for brugeren og hvor betalingsprocessen er langsommere for arrangørerne end ved dankortet, fordi bankerne selv tjener flere penge på de internationale kort. Har du ikke et Dankort, VISA/Dankort eller Mobilepay, hvor VISA/Dankort er det tilknyttede kort, har du dog mulighed for at benytte ViaBill eller betale via en bankoverførsel / Faktura til cvr-nr. Vi gør dog opmærksom på, at der kun kan betales med bankoverførsel / Faktura til cvr-nr senest 14 dage før et event.

Hede Rytmer
Indelukket, Adgang via gudenåvej, 8600 Silkeborg