Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Haslev Garnfestival 2020 - Danmarks hyggeligste garnfestival

Glæd dig til Haslev Garnfestival 2020
Hvis du elsker at strikke, hækle eller brodere så sæt kryds i kalenderen den. 22. og 23. februar 2020. Her afholder vi nemlig Danmarks hyggeligste garnfest for 5. år i træk.

Fra Haslev Strikkefest til Haslev Garnfestival
I 2020 har vi sammen med vores nye medarrangør Krea Deluxe udvidet arrangementet til 2 dage og samtidig omdøbt Haslev Strikkefest til Haslev Garnfestival.

Årsagen til dette er, at vi udover strik også ønsker at få hækling og broderi med på programmet. Til det har vi allieret os med nogle af de absolut dygtigste undervisere indenfor både strik, hækling og broderi og tilbyder en masse spændende strikke, hækle og broderi workshops.

Det kan du glæde dig til:

Sceneområdet bliver i 2020 udvidet med flere siddepladser, hvor du kan strikke, hækle, brodere med dine ”garnvenner” og skabe nye relationer.

Her vil du begge dage blive underholdt af nogle af vores dygtige workshopundervisere på scenen:

Annette Danielsen: Annettes sure tale til nationen om strikkeprøver.

Lene Holme Samsøe – Bladmønstre

G-uld: – Om plantefarvning

Erinna Lee: Amigurumi hækledesigner fra Australien

Marianne Ochwat fra Tille´s: Broderi når det er bedst

Modeshow med Signe Kankelborg/@plummum som konferencier

Krea Deluxe – Om årets støtteprojekt


Workshops
Da det nu er 5. år i træk, har vi hele 13 workshops og en masse udstillere. Vi er stolte af at kunne præsentere årets workshop undervisere, som er nogle af de absolut bedste indenfor strik, hækling og broderi i Danmark. Og så har vi en særlig gæst med i år fra Australien, som kun kommer til Danmark for at undervise i hækleworkshops til Haslev Garnfestival.

BYT TIL NYT
Vi gentager succesen med Byt til nyt. Det går i alt sin enkelthed ud på at tage det garn med, du har i gemmerne og formentlig aldrig får brugt, men som er for godt til bare at ligge. Tag det med og byt det med noget af det garn som de andre garnelskere hellere ikke lige fik taget i brug. Mød op i Byt til Nyt lokalet mellem kl. 13:00 – 14:00.

Haslevsjalet 2020
Traditionen tro har en designer lavet sit bud på ”Haslevsjalet”. I år er det Krea Deluxe der har stået for designet og den 15. januar kan alle der deltager i Haslev garnfestival downloade strikkeopskriften på Haslevsjalet 2020 på LOF’s hjemmeside og Facebook – helt gratis.

Støtteprojekt 2020
Som noget nyt indfører vi et årligt støtteprojekt. Haslev Garnfestival udvælger hvert år en sag/forening/projekt som vi støtter op om.

I 2020 har vi valgt at udvikle en hækleopskrift, som skal bruges til en helt særlig anledning.

D. 15. januar kan alle der deltager i Haslev Garnfestival downloade hækleopskriften på Årets støtteprojekt 2020 – Hospice bamsen.

Opskriften på Hospice bamsen gives til de frivillige, der hækler for Hospices i hele landet. Hospicebamserne gives til de børn der kommer i berøring med Hospices og som har brug for lidt ekstra støtte i en svær tid.

Doner en Hospicebamse: Brug dine garnrester og hækl en Hospice bamse, den vil blive modtaget med stor taknemlighed. Tag den/dem med på Haslev Garnfestival, så sørger vi for at Gudenå Hospice får din bamse og giver den videre.


Åbningstider:

Lørdag:
Kl. 10:00 – 17:00
OBS. Kl. 9:30-10:00 – Der åbnes op til venteområdet

Søndag:
Kl. 10:00 – 16:00
(OBS. Kl. 9:30-10:00 – der åbnes op til venteområdet).

Forplejning: Bestil din madbillet hjemmefra og nyd en dejlig frokost.
Menuen:
(Ønsker du frokost, skal denne bestilles og købes på forhånd senest den 15. februar 2020)

Vi har fået vores lokale kulinariske kok Lotte Kjellerup til at kreere en "garnfestival-menu” der består af:
* Rødvinsmarineret svinekam med flødekartofler og salat samt et stykke flütes.

Pris: 100 kr. pr. kuvert

Kaffe og Kage
Kaffe/the og kager m.v. kan købes under hele garnfestivalen på standen hos KaffeLaug Nielstrup.

Workshop- og adgangsbilletter
Så kom endelig forbi og få en hyggelig dag med masser af kreativitet….. og så koster éntreen kun kr. 60,- og i workshopsne, er entréen indeholdt i prisen.

Nordskovskolen
Bækvej 14, 4690 Haslev