Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
FOREDRAG: Håndarbejde som sundhedsfremme ved Mette Albæk Design

Mette er blandt andet kendt fra YouTube-udsendelserne Søndagsstrik. Foredraget ”Håndarbejde som sundhedsfremme” belyser de gavnlige effekter af at have en håndarbejdspassion og udfolde sig kreativt.

I foredraget belyser Mette, hvordan håndarbejde aktivt kan mindske stress, angst og depression, og hvad videnskaben har fundet ud af om håndarbejdets gavnlige effekt på vores mentale sundhed. Hun argumenterer for, hvorfor vi skal have flere arbejder i gang på samme tid, hvorfor vi skal købe mere garn, selvom huset er isoleret med garn, og hvorfor vi skal strikke, hækle eller brodere hver dag.

Mette Albæk fortæller endvidere, hvordan vi passer på vores håndarbejdspassion og bevarer den og om hvilke håndarbejdsprojekter, man skal vælge for at opnå den terapeutiske effekt. Det hele handler om mindfulness, flow, motivation og trivsel og er baseret på Anne Kirketerps forskning i craft-psykologi.

Foredraget varer 2 x 45 minutter med en pause, hvor der er mulighed for at købe kaffe og kage.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Foredragssalen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer