Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Vi glæder os helt vildt til at se - og gense - Goss i Ollerup Forsamlingshus!

Efter succesen med førstesinglen 'Catwalk' fra sit kommende tredje album, der udkommer til marts, er Goss tilbage med 'Naked Mind'. Goss har allerede opnået international anerkendelse siden sin EP 'Healthcare' i 2017 og har haft udsolgte koncerter, europæisk supportturné for Mura Masa og optrådt på store festivaler som Roskilde og Corona Capitol (Mexico). Goss' nye single opstod under en morgen i sommerhus, mens han lavede havregrød til sit band. Sangen, 'Naked Mind', handler om at skrælle lagene væk i relationer og være ærlig uden forfængelighed. Sangen følger op på Goss' dokumentarfilm "Besat Af En Drøm". Han håber, at sangen kan inspirere folk til at være ægte og åbne op for deres følelser. 
 
Goss udtaler følgende omkring sangen: ”Jeg håber sangen kan sætte noget fri i folk. Jeg håber de får lyst til at blotte sig selv overfor folk omkring dem. Ikke være bange for at sige hvad der rør sig inde i dem. Det er jo på en måde det eneste der rigtigt kan betale sig.”

Indgangen koster 200 kr. og middagen 125 kr. 
 
Dørene åbnes kl. 18.00. Middagen serveres ca. kl. 19.00. Goos går på scenen cirka 20.30.

Vi ses på Olferts! 

Dørene åbnes kl. 18.00. Middagen serveres ca. kl. 19.00. Goss går på scenen cirka 20.30.

Ollerup Forsamlingshus
Svendborgvej 110, 5762 Vester Skerninge, 5762 Vester Skerninge