Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Lead Where you are!

Global Leadership Summit (GLS) er stærkt tilbage i Danmark med ledelseskonferencer i Karlslunde Strandkirke 28. oktober og på Højskolen Acts Academy i Kolding 3. november.

Ledere har en vision om noget bedre, noget mere. De er optaget af at lede andre til at forstå og gennemfører deres organisations eller virksomheds vision. Sammen finder de en vej til at komme dertil.

Det er det, der fører til ændrede virksomheder, ændrede kirker, ændrede fællesskaber og ændrede liv. Og det er derfor, vi er her.

Global Leadership Summit (GLS) er den største lederoplevelse i verden, der i samarbejde med lokale kirker, organisationer og virksomheder inspirere ledere til at vokse og blive katalysator for forandring.   

Temaerne for GLS-konference handler om at opbygge tillid og dyrke en sund ydmyghed. I løbet af konferencen vil du få mulighed for at deltage i fire fantastiske sessioner. Forbered dig på et formålsdrevet liv med indflydelse, forbedrede vaner, at omfavne innovation, at mestre kunsten at lede et team, at vende afvisning til en mulighed og at udforske indflydelsen af lederskab i nutidens digitale verden.

GLN DK ORGANISATORISK MEDLEMSKAB

Køb jeres organisatoriske medlemskab 2023-2024 og helt exceptionelt også rabat på dette års GLS!

Udvalgte fordele:

  1. GLSNow

1 stk. årets GLSNow. FÅ DIT LEDERSKAB TIL AT VOKSE, HVOR SOM HELST, NÅR SOM HELST! Skærp dine færdigheder, udvid din ledelseskapacitet, og bliv inspireret året rundt med GLSNow - få eksklusiv adgang til GLS23's fulde fakultetsforedrag, sessionsoversigter, diskussionsguider og meget mere fra tidligere sæsoner af The Global Leadership Summit.

*Deling af loginkode til videostreaming ER tilladt, men kun til medlemmer i egen organisation!

  1. RABAT PÅ ALLE KONFERENCER

20% i rabat pr. deltager ved samlet tilmelding af gruppe på minimum 10 deltagere fra kirker, organisationer og virksomheder.

Program:

Ca. tider.

08.00-08.50 Registrering, morgenmad og netværk

09.00-10.35 Session 1. Craig Groeschel og Liz Bohannon

10.40-11.00 Pause med kaffe og frugt

11.00-12.15 Session 2. James Clear og Pat Gelsinger

12.15-13. Frokost

13.20-15.00 Session 3. Ryan Leak og Jamie Kern Lima

15.00-15.30 Kaffe og kage

15.30-16.50 Session 4. Henry Cloud og Erin Meyer

 

 

Find vej til Strandkirken:

Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde

Nærmeste station er Karlslunde Station. 
Desværre går der ingen bus direkte til Karlslunde Strandkirke.
Men bus 224 fra Karlslunde Station mod Hedehusene standser ved Skelvej, og herfra skal man gå 1 km. for at komme hen til kirken. 

Der er parkeringspladser ved kirken.
Desuden er der parkeringspladser 300 meter fra kirken - ved Ræveholmscentret ud for Aldi. 

Karlslunde Strandkirke
Karlslunde Mosevej 3, 2690 Karlslunde