Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Titlen ’GHOST’ vækker måske ikke øjeblikkelig genkendelse, men hvis vi nævner skuespillerne Demi Moore og Patrick Swayze, ringer der nok en klokke. I sommeren 2023 kan Palsgaard Sommerspil med stor glæde invitere publikum indenfor i parken, for at opleve kærlighedshistorien, de oprindeligt så i biograferne, på den store friluftsscene i den smukke slotspark. GHOST – The Musical er baseret på det Oscarvindende filmhit fra 90’erne med Demi Moore og Patrick Swayze i hovedrollerne og med musikalske hits som ’Unchained Melody’ af Righteous Brothers. ”Vi glæder os til at vise forestillingen. Det er en sød og sjov forestilling og fortælling, som vi synes egner sig godt til folk i alle aldre,” fortæller formand Thrine Nørgaard.

’GHOST – The Musical’, til dem, der ikke måtte have set filmen, er en rørende kærlighedshistorie om det nyforelskede par Molly og Sam er netop flyttet til New York, men på vej hjem fra en aften i byen bliver Sam myrdet i et røveri. Sam ender i et limbo mellem liv og død, hvor han forsøger at få kontakt til sin elskede Molly. Det lykkes med hjælp fra den falske clairvoyant Oda Mae Brown. Sam opdager, at overfaldet mod ham var bestillingsarbejde, og så tager historien en alvorlig drejning. For nu skal han også redde Mollys liv - men hvordan gør han det, når han ikke har en krop?

Dato: 8. august 2023.
Tidspunkt: kl. 20.00
Dørene åbner: 2 timer før

Læs mere på www.palsgaardsommerspil.dk
Følg os på Facebook og Instagram

Gudrun Schou’s Friluftsscene
Palsgaardvej 10, 7130 Juelsminde