Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Kom til en aktiv arbejdsdag og få nye redskaber til at omsætte din idé til en professionel fondsansøgning.

Om underviseren

Jonas Schou Hansen har 12 års erfaring i teaterbranchen som producent og administrator. Han har bred erfaring med fundraising og co-produktion mhp. realisering af scenekunstprojekter i det frie felt inden for alle genrer fra dans over dukketeater og nycirkus til musikdramatik og teater.

Om workshoppen

Workshoppen er netop det – en arbejdsdag, hvor deltagerne sammen med Jonas udvikler og omsætter deres idéer til et realistisk og realiserbart projekt. På workshoppen får du konkrete redskaber og principper du kan arbejde videre med i fundraisingen til dit projekt. Du får input til udarbejdning af en fundraising strategi og tidsplan for finansiering og realisering af dit projekt. Vi udforsker også de mange forskellige typer finansiering der kan bidrage til realisering af projektet. Du arbejder aktivt med din idé, og sparrer både med de andre deltagere og underviseren om udviklingen af dit materiale.

Krav til deltageren

Workshoppen er målrettet selvproducerende scenekunstnere, som har en idé til et projekt de gerne vil udvikle til en helstøbt ansøgning. Måske har du allerede realiseret et par projekter, men har brug for nye input til dit arbejde med fundraising. Eller måske er dette dit første projekt, og du er i tvivl om hvor du skal starte.

For at kunne deltage skal du have en idé til et projekt, men du behøver ikke at have skrevet en ansøgning eller have lavet et budget. Jo mere klarhed du har om din idé, jo bedre et udgangspunkt har du for dit ansøgningsarbejde. Det er dog også en god ide at være åben for at arbejdet med at omsætte din idé til en helstøbt ansøgning, kan bidrage til udviklingen af selve idéen.

Tidsplan

09:45: Velkommen
10.00 – 12.15: Session 1: Udviklingen af din ansøgning & potentielle samarbejdspartnere
12.15 – 12.45: Frokostpause (husk at tage en madpakke med)
12.45 – 15.00: Session 2: Finansieringsstrategier & projektets bredere potentiale
15.00 – 15.30: Afrunding

Workshoppen afholdes i Green Room på Udviklingsplatformen for Scenekunst, Baldersgade 6, 2200 København N

Ved spørgsmål i tiden op til workshoppen, skriv e-mail her: jonas@jshprojektrealisering.dk

Køb er bindende, og billetter refunderes ikke. Evt. ombytning af billet til en anden skal godkendes på forhånd – skriv til jonas@jshprojektrealisering.dk

Fotokreditering: Foto bruger gratis ikoner fra Freepik, med ikoner af srip og surang.

 

Udviklingsplatformen for Scenekunst
Baldersgade 6, 2200 København N