Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Tidsplan:
Dørene åbnes: kl. 19.00
Arrangements start: kl. 20.00

Bemærk venligst:
Siddende koncert.

Foredrag med Allan Olsen - Jeg tog en anden vej:

Allan Olsen er en sprudlende foredragsholder, der altid formår at høste topkarakterer for sine foredrag - uanset målgruppen! Allan forstår at fænge publikum, og ofte bliver der så stille, at man næppe tror det muligt. Allan Olsen er desuden charmerende og humoristisk i sin fortælling og fremtoning. Der er garanti for et underholdende foredrag.

Allan Olsen har været ædru alkoholiker siden 1993. Han fortæller i dag åbent, gribende og levende om sit liv som både aktiv og ædru alkoholiker. Allan taler om livet og livskvalitet, om at sætte sig nye mål, og hvad der gør hverdagen så fantastisk som ædru.

I 2018 udgav Allan Olsen bogen “Jeg tog en anden vej” om hele processen fra alkoholiker til ædru. Der beretter han levende om sit liv fra barndommen til sin farverige karriere som landskendt skuespiller. Sideløbende udviklede han et stærkt stigende alkoholforbrug, som til sidst fik hans verden til at krakelere! Men i bogen fortæller Allan Olsen også om, hvordan han formåede at ændre sit liv, og hvordan han tog ansvar for selv samme. Hvordan han stædigt planlagde nye mål ved at skifte de gamle vaner ud og sætte fokus på nye vaner. Og det er blandt andet det, som mange Allan Olsen foredrag også tager afsæt i.

Allan har tidligere skrevet bøgerne “Et andet liv” (2006) og “Midt i livet” (2011), der også er fængende og personlige livshistorier. Allan er ikke bange for at fortælle sin historie uden slør – hverken på skrift eller i tale.

Der er garanteret en spændende aften på Postgaarden.
Vi ses på Postgården.

Billetinformation
Periode

23. maj 2019 kl. 20.00


Postgaarden

Kordilgade 6b, 4400 Kalundborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her