Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Forårets første nye kartofler er på menuen ved årets forårs pop-up restaurant i den gamle charmerende lade på Drastrup Østergaard.
Den super dygtige lokale kok, Kevin Pindstrup, indehaver af Norevent, som er kendt for at lave enestående smagsoplevelser, laver en udsøgt 3 retters menu til vores hyggelige forårs pop-up event. Menuen har fokus på sæsonnens bedste økologiske råvarer fra Morgendagens Grøntsager og ikke mindst gårdens nyopgravede kartofler. Menuen indledes med en snack.

Menu: 

Snack

Foret
Grillede hvide asparges med rejer, spinat hollandaise, radiser og mizunasalat
- serveres med ølandsbrød og pisket smør

Hovedret
Farseret kylling fra Hopballe med løgskaller, grillet spidskål og sauce på gårdens solbær
- serveres med nye kartofler vendt i beurre monté og urter

Dessert
Variation af rabarber med hvid chokoladesifon, lokal honning og blomster

 

Til aftenens serveringer kan der tilkøbes en tilpasset vin- eller saft-menu lavet på gårdens bær og frugt. 

Serveringen starter kl. 18.30. Der er mulighed for at komme fra kl 18.00, hvor i kan nyde et glas eller se jer omkring på gården. 

Medbring gerne lunt tøj til aftenen i laden :) Vi har tæpper til rådighed.

Parkeringsmulighed på Børnehaven Toftegaards P-plads.
Skolevej 22, 8960 Randers SØ.


Drastrup Østergaard
Skolvej 25, 8960 Randers SØ