Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
WORKSHOP: Farveteori og farvekombinationer ved Ingunn Birkeland

Her får du en ganske sjælden lejlighed til at arbejde med en af Norges største strikdesignere, Ingunn Birkeland. Ingunn Birkeland er uddannet beklædningsdesigner ved Statens håndverks- og industrikunstskole i Oslo med hovedfag i beklædning og kostumer. Siden 2005 har hun designet, syet og lavet tøj, sko, smykker og tekstilkunst i eget navn. Hun har gjort sig bemærket med iøjnefaldende kjoler designet for norske kulturpersonligheder – og flere af hendes kjoler er indkøbt af norske museer, deriblandt Nationalmuseet, til deres samlinger af norsk mode.

I workshoppen her får du selv mulighed for at afprøve hendes måde at arbejde med enkle farveteorier, og du får på den måde et værktøj til at finde frem til dine egne, harmoniske farvekombinationer til både stribet strik og det karakteristiske rudemønster, CITY, i alle regnbuens farver.

Denne skønne søndag formiddag holder vi til på Bjerremark – en skøn gammel marskgård tæt på den tyske grænse. Vi sidder i festsalen, hvor vi gennem de store panoramavinduer har udsigt til digerne og Nørresø, hvor der er et fantastisk rigt fugleliv.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Festsalen på Bjerremark
Ubjergvej 19, Ubjerg, 6270 Tønder