Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
WORKSHOP: Farvemod, del 1 v/Pia fra KAOS YARN

Stifteren af KAOS YARN, Pia, elsker at lege med farver. Hun har fokus på farveharmoni mellem pangfarver, pasteller og neutrale farver, som alle er navngivet efter deres farvepsykologiske egenskaber. Pia arbejder med, hvordan vi kan bruge de positive egenskaber fra de forskellige farver til både at blive klogere på os selv og som et redskab til at udvikle os.

I workshoppen ”Farvemod, del 1” tager Pia udgangspunkt i deltagernes yndlingsfarver og “hadefarver”, og sammen bliver vi klogere på deres farvepsykologiske betydninger, og hvordan de kan være en ny indgangsvinkel til at blive klogere på os selv. Pia kommer med forskellige forslag og teknikker til, hvordan man kan blande farver. Med Pias baggrund både fra uddannelse og karriere indenfor tegnefilm og computerspil, hvor farver bruges som et effektivt virkemiddel til at påvirke vores stemninger og følelser, kan vi roligt love en super spændende workshop.

Du kan med fordel hoppe med på ”Farvemod, del 2” samme eftermiddag og på den måde tilbringe en hel dag i Pias farveunivers.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Østfløjen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer