Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Esben Svane udgav i år albummet "Ikke et ord" som fik 6 ud af 6 stjerner på Gaffa og udråbt som et af de bedste danske albums i 2022.
Esben er gift med med Ihan Haydar fra L.I.G.A og omdrejningspunktet på pladen er forholdet til hende og de problematikker der fulgte med i forhold til religion og frihed.
Troels Frøkjær skriver:
"Pladens sidste sang “Aldrig noget svar” er endnu en kærlighedssang til moderen, og her er det svært ikke at knibe en tåre. “Jeg ved, det aldrig mere sker, at stemmen der gav hjertet ord/skal møde min ved Vejle fjord,” synger Svane til en melodi, der er højskolesangbogen værdig. Ikke et ord er en plade, som rammer rent og åbner sig mere og mere for hver gennemlytning. Mesterligt."

Bækvej 9's Stuekoncerter flytter koncerter rundt i byen - vi er oppe på 7 spillesteder ialt. Det er endnu ikke afgjort hvor denne koncert spilles - men det bliver i landsbyen Tårup og nøjagtig adresse følger senere :)

bækvej 9 stuekoncerter
bækvej 9, 5871 Frørup