Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

Bemærk venligst:
Koncerten er udsat fra d. 12. juni 2020 til d. 30. oktober 2020
Alle billetter købt til d. 12. juni 2020, vil være gyldige d. 30. oktober 2020.

Ved spørgsmål, kontakt venligst arrangøren direkte på e-mail: info@tanteolga.dk

Esben Just & HP Lange - Entre DKK 191,25
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Esben Just & HP Lange

Fredag d. 30. oktober, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré: 185 kr. excl. gebyr.
Entré i døren: 200 kr.

Esben Just og HP Lange:

Esben Just og HP Lange har begge længe tilhørt den del af musiklivet i DK som sværger til den håndspillede og groovy musik med rødder i blues, jazz og gospel.

Esben Just har sammen med SPJUSTFROST og sine egne trioer gjort  specielt musikken fra New Orleans til sit varemærke.

HP Lange er funderet i blues traditionen men har selv boet i New Orleans, og den specielle sound fra byen og Louisiana er ikke fjern for ham

I disse koncerter med Esben Just & HP Lange, er der lagt op til et frugtbart samarbejde mellem to solister, der kender deres virkemidler og elsker musikken de fremfører. "Når de to sammen indtager scenen og lægger fra land, er der garanteret en råswingende og original koncert fra start til slut.

Begge musikere er gode, gamle bekendte af Tante Olga, som de i forskellige sammenhænge har besøgt jævnligt i over 20 år. Nu er de sammen i duoform og det bliver en spændende og god oplevelse.

To måneder efter sin 50-års fødselsdag befandt musikeren og entertaineren Esben Just sig på Rigshospitalet med hjertet sat kunstigt i stå og brystkassen skåret op på langs. Efter en akut hjerteoperation på syv timer og fire døgn i koma var han i januar 2016 blevet "nulstillet". Siden har han – både som menneske og som musiker – sat sine kræfter ind på at gøre disse erfaringer til en force. Den 30. september kan han nu opleves sammen med HP Lange, fuld af livlig musik inspireret af New Orleans og med et budskab om fred, taknemmelighed og kærlighed.

Det er et personligt og tankevækkende show, hvor Esben Just stiller sig selv og publikum spørgsmål som: Er det muligt at være den man var før, samtidig med at man bliver klogere? Hvordan får vi mest ud af livet før døden? Og hvordan rejser man sig ved det træ, man er faldet ved, og undgår at kravle op i det igen? Og har jeg overhovedet lært noget?

H.P. Lange er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Som en af de få fortolkere af den akustiske bluestradition, har han siden midt-80’erne spillet mere end 100 koncerter om året i Danmark og udlandet – lige fra små klubber til de store blues & jazz festivaler.
HP Lange har gennem tiden spillet sammen med stort set alle på den danske bluesscene - især med landevejskammeraten Troels Jensen, som han har udgivet fire cd’er sammen med siden 2002. I 1994 tilbragte han et halvt år i New Orleans. I Louisiana og i Mississippi gravede han sig endnu dybere ned i bluestraditionen. Han spillede fast på flere klubber i New Orleans og mødte og lærte bl.a. fra delta-bluesmesteren, John Mooney. Han spillede jobs i Memphis og i Mississippi Deltaet med guitaristen Kenny Brown, som introducerede ham til den specielle bluestradition i de bakkede områder i det nordlige Mississippi. Her mødte og spillede han desuden med blues legender som Junior Kimbrough og R.L. Burnside. H.P. Lange har udgivet ni cd’er i eget navn. To af dem har vundet “The Danish Music Award” for bedste blues/roots udgivelse. Flere af cd’erne er blevet nomineret bl.a. for bedste folk-instrumentalist.

Billetinformation
Periode

30-10-2020 21:00 - 30-10-2020 23:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her