Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

John & Bjarne: En Hyldest til Mogensen & Liller

I samarbejde med JAZZ MED TO inviteres i nu til en unik aften, hvor vi hylder to af Danmarks mest ikoniske musikalske legender, John Mogensen og Bjarne Liller. Med den fantastiske Jazz Med To-kvartet præsenterer vi "John & Bjarne - En Hyldest til Mogensen & Liller".

Gå på opdagelse i et omhyggeligt udvalg af de bedste sange, som John Mogensen og Bjarne Liller har beriget os med gennem årene. Fra hjerteskærende ballader til livlige folkesange, vil denne koncert være en stemningsfuld rejse gennem dansk musikhistorie.

Søren Peter Frøsig brillierer på trompet og vokal, mens Brian Svendsen ledsager på klaver og klarinet. Sammen skaber de en magisk atmosfære, der ærer arven efter disse to store kunstnere.

For en forsmag på, hvad der venter jer, kan I følge dette link til John & Bjarne-filmen: https://www.youtube.com/watch?v=iMZNV0VXUZU&ab_channel=S%C3%B8renPeterFr%C3%B8sig

Vi ser frem til at dele denne mindeværdige aften med jer og bringe liv til nogle af de mest elskede sange fra vores kulturelle arv. 

Rækker Mølle
Søvejenen 4, 6900 Skjern