Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Elvis genopstår på Halgodt! 

For Når Brian Troy gæster Halgodt den 24. august kommer du så tæt på den ægte Elvis som det er muligt. Brian Troy blev i 2013 kåret som Skandinaviens bedste Elvis Tribute Artist (ETA). Brian Troy var semifinalist i “Images Of The King 2017 - World Championship” og er dermed blandt de allerbedste i verden. I 2018 vandt Brian ”Best Vegas Elvis” i Wales, og ved Europamesterskabet i 2019 blev det til en flot 2. plads.

Brian Troy har ”the look”, ”the voice” og ”the moves”, og bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

Denne aften kommer Brian Troy med sit Elvis On My Mind show hvor han hylder The King of Rock & Roll med et autentisk show der rekreerer Elvis’ musikalske karriere fra begyndelsen i 50’erne til slutningen i ’77.

Så find skjoten med de lange flipper, og buksen med de brede bukseben frem, og så glæder vi os til at byde på en festlig og skøn sommeraften på Halgodt i Elvis tegn. 

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen - Halgodt ligger på din venstre side. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund