Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Et Bevidst venskab  

Elkrog og Eriksen 95% Høj Energi 5% Bevidstløshed 

Bevidsthed VS Underbevidsthed 

Casper Elkrog og Maiken Eriksen mødte hinanden sidste sommer. Det var igennem et mentorforløb “Den Mentale kriger”, som de begge har været medlemmer af siden foråret 2022. Kemien var i top ved første møde, og har siden udviklet sig til et smukt venskab.  

Til daglig bor Casper i Faaborg og Maiken i Farum, så det bliver til mange og lange samtaler over mobilen. Igennem samtalerne taler de om livet. Der bliver fokuseret på nu og her, og fremadrettet handlinger og løsninger. 

Livet er stort, og livet er et mirakel og både Casper og Maiken er født med et stort næstekærligsgen. Det er naturligt for dem at være nærværende og omsorgsnysgerrige på andre mennesker.  

De fleste mennesker lever en ubevidst hver dag, hvor meget kører på autopilot. Casper og Maiken lever i dag et mere bevidst liv, end før mentorforløbet. De har altid været nogle glade mennesker, men ligesom mange andre været ubevidst styret af autopiloten. De oplever nu dagligt hvor der er uendeligt mange muligheder i livet. I dag gør de livet, og lader ikke tanker og følelser overtage.  

Derfor har de besluttet at indtage scenen sammen, og afholde et foredrag uden autopilot. 

Casper og Maiken trækker nogle emner op fra deres livsrygsække og fortæller om hvordan de oplevede og levede forskellige situationer i deres liv førhen, og hvordan de ville tackle dem i dag. 

Kom og vær med til et autentisk og meget ærligt foredrag. 

Hvordan kan det være at du/I skal deltage? 

Elkrog og Eriksen er Fulde af energi, livsglæde og kærlighed.  

Bliv bevidste om at vi alle må fylde og vi alle er GODE nok.  

Helios Biograf & Kulturhus
Banegårdspladsen 7, 5600 Faaborg