Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Jakob Dinesen / Anders Christensen / Laust Sonne – Ny, dansk supertrio

Jakob Dinesen / Anders Christensen / Laust Sonne  er en ny supertrio, samlet af nogle af Danmarks mest kreative og alsidige musikere. Saxofonist Jakob “Dino” Dinesen og bassist Anders “AC” Christensen har begge været aktive på den danske jazzscene siden 90’erne, hvor de spillede sammen i det nu legendariske Once Around the Park. Her slår de sig sammen med trommeslager Laust Sonne.

 

Laust Sonne

Laust Sonne er en af de mest alsidige musikere i Danmark, og han har været trommeslager i det populære rockband D-A-D i over 20 år. Han har også spillet trommer i avant-garde jazz-rock ensemblet Bugpowder og har gjort karriere med sit eget rockband Dear. Han har desuden udgivet to soloalbums, og i 2007 modtog han den prestigefyldte musikpris Ken Gudman Prisen.

 

Anders “AC” Christensen

Anders “AC” Christensen har været medlem af Paul Motians ensemble og har spillet i den polske jazzlegende Tomasz Stańkos band. Her hjemme har han spillet med Hess-brødrene i bandet Spacelab i over 25 år. I 2009 udgav han sit hidtil eneste soloalbum, ‘Dear Someone’, hvor både Aaron Parks og Paul Motian medvirkede. “AC” er en efterspurgt herre blandt danske jazzmusikere, og han har tilmed spillet i flere rockbands, deriblandt Sort Sol og The Raveonettes.

 

Jakob Dinesen

Jakob Dinesen har udsendt en lang række albums i eget navn og har modtaget utallige priser. Han har været medlem af både Hugo Rasmussen Allstarz og Beautiful Day, og herhjemme har han spillet sammen med navne så forskellige som Thomas Blachman, Thomas Helmig og Lars H.U.G. Derudover har han spillet sammen med et væld af anerkendte udenlandske jazzmusikere som for eksempel Paul Motian, Kurt Rosenwinkel, Eddie Gomez, Ben Street, Tony Allen, Nasheet Waits og Steve Swallow.

 

 

Doors open 19:30

No intermission/pause

Garnisonskirken
Sankt Annæ Pl. 4, 1250 København