Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Dette forårs Cover Night byder velkommen til Die Herren! – Det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk.

Siden 1991 har de brugt U2´s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og finpudse koncertoplevelserne for deres publikum.

Du kan denne aften forvente de største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten - i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren har aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt - meget tæt - kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen - det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet!

Når Die Herren inviterer til U2-fest - er det altid en fest man husker! Det er en fest, man var glad for, at man IKKE gik glip af - eller gå hjem fra bagefter!

SÅ derfor fortsættes festen i caféen til AFTER-PARTY med vores lokale DJ-stjerne, Tom “Needlesplit” Hummeluhr, der har lovet fest, natklub-stemning og gang i den til langt efter midnat!

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af den populære koncertbuffet kl. 18.00 i cafeen, kr. 165.- (kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 26. februar 2019

Dato og tidspunkt: Lørdag 2. Marts 2019 kl. 20.00.
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 5 timer
Bemærk venligst: Ståpladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 275,- kr. inkl. gebyr.
Koncertbuffet fra kl. 18.00 - 165,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro