Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
To af Danmarks mest markante sangere i international klasse slår igen talenterne sammen og tager på turne i november 2017. For første gang med helt nye sange i bagagen fra fællesalbummet "Uppers".
DICTE / HEMPLER har siden 2010 markeret sig med årlige koncertrækker under navnet The Dark & Stormy Sessions og fornemt akkompagneret af guitaristen Mika Vandborg har de trukket fulde huse på de danske spillesteder. I 2012 udmøntedes det i en liveudgivelse fra en koncert i København, men "Uppers" er deres første reelle studio album, og en fortælling om to sjæle der har fundet ind til en fælles smag og ægthed.
De er blevet rost til skyerne for deres fornemme samarbejde, som er i international klasse. Også hos anmelderne har samarbejdet skabt begejstring.

Om makkerparret skriver Berlingske:
”En ulastelig velklædt nydelse”… ”Dicte & Hempler leverede en forrygende intens, smuk dagdrøm af en koncert”. Og fortsætter: ”Dicte Madsen og Claus Hempler har hver for sig nogle af de mest sexede vokaler i dansk musik og sammen klæder de hinanden ypperligt”.

Deres nedtonede singer/songwriter-katalog er en sand nydelse at opleve og giver i denne omgang reminiscenser til stilarter mestret før af Cole Porter, Marilyn Monroe og Frank Sinatra.
Tænk blå-tonet, forfinet elegance og fornem pulsen fra storbyens svedige natklubber kravle ind under huden og helt ind i hjertet. Fusionen af så karismatiske personligheder og kunstnere er nemlig i sig selv en garanti for, at man som lytter beruses af nærværet og den skrøbelige intensitet, der helt naturligt opstår på scenen.

Dato og tidspunkt: torsdag 19. april 2018 kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 225,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro