Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Foredrag med Mette Kolpen.

Til daglig er Mette Kolpen biolog og arbejder på Afdeling for Klinisk Mikrobiologi på Rigshospitalet, hvor hendes professionelle passion er forskning i bakterieinfektioner.
Målet er at forbedre behandlingen af cystisk fibrose-patienter. Noget andet hun også gør dagligt - og passioneret - er at strikke.
 
For to år siden opstod idéen om at kombinere de to ting ved at designe en sweater og sælge strikkeopskriften for at indsamle penge til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde. Kom og hør Mette fortælle om både interessen for forskningen og strikningen, og om hvordan hun er lykkedes med at kombinere de to interesser til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen.
Resultatet er blevet et strikkedesign med navnet ”Livets Kode”, der henviser til DNA-strengen, som symboliserer, at cystisk fibrose er en arvelig sygdom.
 
Dit deltagergebyr til dette foredrag går ubeskåret til Cystisk Fibrose Foreningen, og du får desuden opskriften på ”Livets Kode” med hjem.

Husk at denne billet kun er gyldig med enten partout- eller dagsbillet

Foredragssalen på Bonevoksfabrikken
Søndergade 12, 6280 Højer