Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Så bliver der ENDELIG noget at grine af igen her på Kulturcenteret, med denne humør-vaccine til lattermusklerne. I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig igen på¨en aften med rigtig god stand-up. 

Speed-snakker og danmarksmester i jydebrok. Det er bare nogle af de titler man kan klistre på Torben Chris. Samtidig er han også en af landets sjoveste komikere. Vi er overbeviste om, at Torben Chris denne aften møder op med masser af skarpe jokes i rygsækken, så jydebrokken kan holdes i form inden den forestående premiere på turneen med Thomas Hartmann "Mens Room 4 - MEGA MEN" i efteråret 21.

Anders Nielsen er en stolt håndværker på mange måder - både som komiker og som tømrer. Han elsker at tage fat i fordommene om håndværkerfaget og både be- og afkræfte din værste anelser.
For nylig så over en million danskere hans både humoristiske og seriøse indspark på Facebook om fordommene om "den dumme håndværker". Anders fortæller sine beretninger hands on, og fungerer til stadighed som tømrer, såvel som stand-up komiker.

Anders laver også comedy-podcasten "Nyt fra Næveren" med den anden Næstved-komiker Heino Hansen, og de udkommer hver eneste uge med Næstveds bedste nyhedsprogram.

Behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til denne onsdag aften skal i hus - Sidst Torben Chris & Co var forbi kulturcenteret i januar 2020 blev showet udsolgt på rekordtid og en del gik forgæves!


Dato og tidspunkt: Onsdag d. 9. juni 2021, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 130,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro