Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Den 1. september 2018 bliver Gram Slot forvandlet til én stor endagsfestival, hvor kærligheden til musik og fællesskab er i højsædet!

Der er lagt op til store smagsoplevelser og en sand fællesskabsfølelse, når vi samles om langbordene til Gram Slots legendariske slotsmenu, der indeholder de bedste råvarer fra slottet og andre lokale sønderjyske leverandører.

Lækre sodavand, kolde øl og velsmagende snacks snydes vi selvfølgelig ikke for, og der vil desuden være et helt særligt tartelet-telt, hvor natmaden kan sikres!

Der er nu ikke noget, der kan føre danskerne sammen som mad – og musik!

Vågner du også i natten og tænker på de gode gamle dage, hvor Dodo and the Dodos og Poul Krebs dominerede hitlisterne? Så er det nu, du kan gøre drømme til virkelighed! For det er jo sådan nogen som os, der elsker at synge og danse med til de helt store hits fra poppens storhedstid.

Poul Krebs starter aftenen med en god blanding af hans mest kendte og elskede sange krydret godt med numre fra hans nye succesfulde album.

Dodo and the Dodos fortsætter festen med deres største hits fra 80’erne og 90’erne. Aldrig har praktiske sko været så vigtige – på denne aften skal der danses på den sønderjyske slotsplæne!

Pr. 1. juni kan vi offentliggøre det tredje navn, der optræder på Come2Live Festival 2018 – en ny og fremadbragende kunstner; Laura Mo. Laura Mo har virkelig startet en Steppebrand. Den nordjyske sanger/sangskriver med det helt unikke udtryk, har fået sit definitive gennembrud med netop sangen Steppebrand, der siden februar har været blandt de absolut mest spillede DR P4 hits. Laura præsenterer en sand buket af sine originale og medrivende sange på Come2Live Festivalen 2018 – alle bundet sammen af hendes helt sublime storyteller entertainment.

Du kan godt forberede dig på et brag af en fest!

Kom til fest, kom til Gram Slot, Come2Live!

Dato og tidspunkt: 1. september 2018
Dørene åbner: TBC 17.00

Program:
Kl. 17.00: Festivalen åbner
Kl. 19.00: Laura Mo
Kl. 20.30: Poul Krebs
Kl. 22.15: Dodo and the Dodos
Kl. 23.30: Scenen lukker
Kl. 01.00: Festivalen lukker

Arrangør: FutureLive

Læs mere omkring arrangementet ved at følge dette link.

Gram Slot
Slotsvej 56A, 6510 Gram