Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Store sange og prægtig poesi. Oplev en herlig søndagsmatiné med sange af Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen.

Koncertfortællingen ”Cohen i Cafeen” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem sangene.

Nye fortolkninger
Musikalsk fokuserer ”Cohen i Cafeen” på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk.


Bag ”Cohen i Cafeen”
Orkestret bag koncertfortællingen er sangeren og guitaristen Karsten Holm, bassisten Bjørn ”Bønne” Petersen, guitaristen Martin Blom og violinisten Knud Erik ”Fuddi” Steengaard. Fire særdeles rutinerede musikere med base i Aarhus-området og med årtiers baggrund i byens
musikmiljø. De fire musikere har turneret med ”Cohen i Cafeen” siden januar 2017 og udgav i efteråret 2017 cd’en ”Back on Boogie Street” med de 15 sange fra koncertfortællingen.


Manden bag
Den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen, der døde i efteråret 2016, er en af vor tids største sangskrivere, og hans sange er blevet en del af vores fælles kultur. Mesterværker som ”Hallelujah”, ”Bird On A Wire”, ”So Long Marianne”, ”Everybody Knows”, “Suzanne” og ”I’m Your Man” er fortolket af utallige kunstnere gennem tiden. De er naturligvis med denne eftermiddag, sammen med en række andre store Cohen-sange.

”Cohen i Cafeen” består af:
Karsten Holm, vokal og guitar
Bjørn ”Bønne” Petersen, kontrabas og kor
Martin Blom, guitar og kor
Knud Erik ”Fuddi” Steengaard, violin og kor

Orkestret er det samme, som stod bag ”Cash i cafeen” der leverede en super hyggelig eftermiddag her på kulturcenteret i 2016 med deres koncertfortælling om Johnny Cash

”Poesi er bare et tegn på liv.
Hvis dit liv brænder godt,
er poesi bare asken.”
(Leonard Cohen)


Dato og tidspunkt: Søndag 26. september 2021 kl. 14.00
Dørene åbner: Kl. 13.00
Koncerten foregår i kulturhusets cafe og prisen er incl. kaffebord i pausen.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro