Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Dexter Gordon kom til Danmark i 1962, bosatte sig i Valby og blev gennem 14 år en funklende ledestjerne for danske jazzmusikere. I år er det hans 100-års fødselsdag, og det skal fejres!
Tenorsaxofonisten Claus Waidtløw har sammensat et repertoire af melodier, skrevet af Dexter Gordon som fx Cheese Cake, Fried Bananas og Soy Califa, og har endvidere fundet melodier frem, som Dexter regelmæssigt spillede ved sine koncerter. Det hele bindes sammen af anekdoter, som Waidtløw har hørt fortalt i musikmiljøet.
Til fejringen har Waidtløw allieret sig med pianisten Jacob Christoffersen, som er fantastisk, og hvis forståelse og talent for hardbop er legendarisk. På bas er svenske Daniel Franck og på trommer Jeppe Gram, begge er de store på den skandinaviske jazzscene.
Det bliver en fantastisk aften, hvor Dexters lys vil skinne over “Bygningen” hos JIVE. Du vil møde Dexter-anekdoter og ikke mindst vil du lytte til det, som vor mor kalder “rigtig jazz”, hardbop, den måske ypperste af jazzens undergenrer.

Line-up:
Daniel Franck – bas, Jeppe Gram – trommer, Jacob Christoffersen – piano, Claus Waidtløw - sax

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle