Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Classic Rock hos Tante Olga

Lørdag 8. februar, kl. 20.00.
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 125 kr. (eksl. gebyr)

Classic Rock hos Tante Olga:

Classic Rock ”Support Your Local Band 2019” på Tante Olga

For tredje år i træk inviterer Raven Rock, Fool’s Paradise og Nasty HobbitT til Classic Rock med temaet ”Support Your Local Rock Band”. De tre bands giver hver et 70 minutters sæt med det bedste fra deres repertoire. Tidligere år har Classic Rock været holdt på Underværket, og koncerten sidste år blev optaget af Stig Ulrichsen for Østjysk TV. Videoerne kan ses på Østjysk TV’s YouTube-kanal med titlen ”Lyden af Østjylland”.

Raven Rock er byens absolutte classic hard rock-band med solide fortolkninger af bl.a. Whitesnake, Deep Purple, ZZ Top, Nickelback, Airborne og ACDCs bedste sange. Charlotte Carmichael er den dynamiske frontvokalist, der bakkes op af Esben Skovenborg (guitar), Bernt Mortensen (guitar), Per L. Christensen (bas) og Jesper Nørgaard (trommer). Alle musikerne støtter også med vokaler.

Fool’s Paradise kommer direkte fra at have modtaget en hæderspris i Tønder, hvor Randers-bassisten Bjørn Egeskjold bor i dag. Bandet har i år udsendt albummet ”The Paradise Ballet”, som har fået meget fine anmeldelser, og som giver en flot indtryk af Detlef Kapteinas kompositioner, som med Pink Floyd- og 70’er inspiration udgør repertoiret hos Fool’s Paradise. Tung virtuos powerguitar, sprudlende keyboardtoner og en saftig rytmegruppe er signalet fra kvartetten, der består af Detlef Kapteina (vokal og guitar), Anja Munkholm (keyboard og vokal), Bjørn Egeskjold (bas og vokal) samt Henning Ritto (trommer).

Nasty Hobbit præsenterer et bredt repertoire af bluesrock og hardrock, dels med coversange, men også med ikke så få af deres egne kompositioner. Bandets Nasty Hobbit-CD er fortsat aktuel, og også der kan man overbevise sig om bredden i musikernes performance, som også viser Nasty Hobbit fra en fin melodiøs side. Torben Deen Jensen spiller bas og synger. Vokalt suppleres han af Stinne Annesen, ligesom den solide guitar Svend Omar Madsen også synger. Bernt Henriksen spiller guitar, og bag trommerne sidder Heavy Leif Mogensen.

De tre bands rækker tilbage til Classic Rock på hver sin måde. Bandmedlemmerne har lært hinanden at kende også på det personlige plan og går rigtig godt i spænd i denne her konstellation, hvor man hjælper, støtter og opmuntrer hinanden. Raven Rock, Fool’s Paradise og Nasty Hobbit har en fest ved Classic Rock, og det får publikum også.

Billetinformation
Periode

08-02-2020 20:00 - 08-02-2020 22:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her