Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Så er der igen super fed 90'er fest i Aabenraa og denne gang i Sønderjyllandshallen når 'Cartoons', 'Barcode Brothers' og 'So 90's' kommer d. 27. marts 2024

Vi sørger for bar med kolde drikke og shots samt næsten 4 timers livemusik og efterfølgende DJ. 
I skal bare komme med det gode festhumør!!

Cartoons
Med over 2 mio. solgte albums og med over 50 mio. streaminger på Spotify er Cartoons en af Danmarks største musikalske succes’er på den internationale scene.
Efter 20 års radiostilhed er de endelige tilbage, og d. 24. feb. 2023 udgav de deres nye single "SHOTS".
Cartoons er klar til at levere alle deres store hits, så vi får en fantastisk 90'er aften med ren nostalgi og fest. Det kommer i hvert fald ikke til at gå stille for sig!

Barcode Brothers
Pop/dance/techno bandet Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer.
Barcode Brothers havde deres første udgivelse i 1998 og slog igennem i 1999 med singlen "Dooh Dooh" og udgav debutalbummet "Swipe Me". Senere i 2002 kom så album nr. 2 ”BB02” med bl.a megahittet ”SMS”.
På albummet Swipe Me findes en række klassikere af store hits som har solgt platin, hvem husker ikke udover allerede nævnte ”Dooh Dooh”, ”Flute”, ”Its a fine day”, ”Tele”, og ”Train”.
Ud over en stor succes i Danmark har Barcode Brothers også rejst rundt i mange lande med stor succes med deres udgivelser. Barcode Brothers var tilbage igen i sommeren 2010, helt nøjagtigt i september måned på scenen hos Train i Aarhus. Publikums reaktion her var mere end fantastisk, så overvældende populære var de at tanken om et comeback
ikke var så svært at beslutte sig for.

So 90's
Der er dømt fest, når Danmarks bedste 90’er band fyrer op under dansegulvet med de største hits fra et gyldent årti!
Glæd dig til ”Mr. Vain”, ”Macarena”, ”Backstreet’s Back”, ”No Limit”, ”Sandstorm” og mange flere - Alt sammen leveret med uhørt energi, power og vildskab!
Siden 2010 og med over 200 koncerter har SO90s turneret Danmark rundt med deres sprængfarlige show!

Koncertstart kl. 20.00
Døre kl. 19.00
Ståpladser
Billetpris : 270,- + gebyr

Koncertstart kl. 20.00
Dørenen åbner kl. 19.00

Ståpladser

Sønderjyllandshallen
H.P. Hanssens Gade 7, 6200 Aabenraa