Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Den 3. september kan du endelig mødes sammen med vennerne eller kollegerne uden restriktioner. Hvorfor så ikke gå en god tur der både kan ryste jer sammen igen og samtidig støtter I et godt formål!
 
Efter en lang periode med Covid19, vil vi give kollegaer, venner og familier muligheden for at udvide boblerne og mødes fysisk til et brag af et arrangement, hvor vi skal gå i hjertet af Silkeborgs smukke natur. Vi skal til øl- eller rosésmagning og hvem ved, måske der byder sig lidt overraskelser ude på ruten.
 
CoolUnite Walk for Charity er et velgørenhedsarrangement, hvor både privatpersoner og firmaer kan ryste coronakiloene af, give slip på de trælse coronavaner og samtidig have det hylende morsomt. Men vigtigst af alt, så støtter man børn i Danmark, som er særligt udsatte og har været ekstra udfordret under covid-pandemien. 
 
Så tag dine venner eller kolleger under armen og få lidt motion, brug den coronaform du har oparbejdet, og deltag fredag den 3. september 2021 i CoolUnites Walk for Charity.
 
Om arrangementet:
Silkeborgs midtby og den skønne natur vil danne rammerne for en dag der emmer af kvalitet og højt humør. Vi starter på torvet i Silkeborg med musik og et motiverende foredrag med den dobbelte verdensmester i roning Mette Bloch. 
 
Kl. 17.00 går de første hold ud på den 7,5 km lange rosé- og ølmarch, hvor der hver km vil blive skænket op i glassene på ny.
Skal der være lidt ekstra til holdet og vil man endnu mere velgørenhed, er der mulighed for at byde på en “kendis-holdkaptajn". Kontakt CoolUnite for denne mulighed, så vi kan oplyse om hvilke holdkaptajner I kan vælge.
 
Alt overskud fra arrangementet går til CoolUnite Fonden, som hjælper særligt udsatte- og sygdomsramte børn.
Registrering og start: Torvet, Silkeborg
Pris: DKK 250,00 + gebyr pr. deltager
Rute: 7,5 km.

Silkeborg Torvet
Torvet, 8600 Silkeborg