Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:


Blues Explosion

Fredag d. 8. november, kl. 21.00
Lokation: Tante Olga

Billetpris:
Entré 175 kr. (eksl. gebyr)
Billetpris ved døren (uden julefrokost) 200 kr.
Julefrokost og koncert 318 kr. (eksl. gebyr)

Julefrokosten starter kl. 18.30.

Julefrokostmenu: Sild m. Hjemmelavet Karrysalat, æg & Rejer, Fiskefilet, Juleskinke, Flæskesteg, Medister, Hvide- og Brunede Kartofler, Rødkål, Rødkålssalat, Ris A La Mande m/Kirsebærsovs

Blues Explosion:

Oplev toppen af dansk blues på én og samme aften!

Det er et rent musikalsk overflødighedshorn, når toppen af dansk blues mødes til en fantastisk blues aften på Tante Olga. Blues Explosion er et nyt, spændende tiltag inden for den danske blues-verden, og som den nye superkonstellations navn indikerer, er der virkelig tale om en blueseksplosion. I Blues Explosion mødes nemlig tre af de absolut største stemmer fra den danske blues-scene: Big Creek Slim, Miriam Mandipiri og Mr. Blues himself - Troels Jensen. Her er altså tale om noget af det bedste indenfor Dansk Blues i dag.

Big Creek Slim er indbegrebet af blues med en stemme og en blues-feeling uden lige. Han er bl.a. inspireret af helte som Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. Han tryllebinder publikum med sin stemme og sit nærvær, og han har derfor helt fortjent vundet priser som ”årets Danske Bluesnavn 2015”, “DMA årets Blues Album 2016 og 2017”.

Miriam Mandipiri er Danmarks nye store blues-, jazz- og gospeldronning. Den betagende sangerinde er født i Zimbabwe og finder inspiration i legender som Ella Fitzgerald, Etta James, Bessie Smith og Aretha Franklin. Mandipiri har oplevet stor succes på den danske blues-scene de seneste år, hvor hun også er kåret som “årets Danske Bluesnavn 2016”.

Troels Jensen er ”dansk blues’ godfather”. Han har gennem de seneste 50 år slået sit navn fast i Danmark og resten af Skandinavien - bl.a. som frontfigur i Delta Blues Band, mange forskellige blueskonstellationer og gennem sine optrædener med navne som Sonny Terry & Brownie McGee og Bo Diddley. Troels Jensen fik som den første, i 2002, Copenhagen Blues Festival’s pris: "årets Danske Blues Navn 2002".

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at der virkelig er tale om nogle kraftige musikudladninger, som bliver værd at opleve, når Blues Explosion gæster Tante Olga i november. Det bliver ren kræs.

Billetinformation
Periode

08-11-2019 21:00 - 08-11-2019 23:00


Tante Olga

Søndergade 6, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her