Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Hvad får en mand på snart 75 år til at fortsætte med at spille koncerter?  Billy Cross har spillet rock’n’roll siden han var 13 år, skrevet sange der har solgt millioner i Danmark, Amerika og England og egentlig oplevet nok til at sætte sig tilbage og nyde sit velfortjente otium men tager i stedet på (endnu) en Danmarks tour.

Kodeordet er glæde – spilleglæde. Og lysten til at tage det hele lidt tilbage til det simple rocksetup. Back to basics. Siden Billy Cross kom til Danmark i 1979, har kendetegnet været spilleglæde og professionalisme. Og med Billy Cross Band - der har spillet tusindvis af koncerter i to årtier - leveres den ægte vare: 100% uforfalsket rock’n roll! Siden 1962 har Billy Cross bl.a. spillet for Andy Warhol i NYC, med Sha Na Na og i 70’erne i Broadway Musicalen Hair, med Meat Loaf og Link Wray, samt indspillet to albums og turneret jorden rundt med Bob Dylan.


Lørdag den 6. nov. • Kl. 20.00

Forsalg kr. 225,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 240,-
Medlemmer: Forsalg kr. 125,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 140,-

Rampelys - Kun siddepladser

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg