Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Denne workshop er udskudt til 2023

------

Lidt om Broderist, Trine

Trine Runge Jessen måske bedre kendt som Broderisten er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og gør det i hardcore håndarbejde – nærmere bestemt korsstingsbroderi med kant.

Hendes mantra ”fuck bagsiden” har fået mange til at fatte nål og tråd uden at lade sig hæmme af tidligere tiders teknik-tyranni.

Det skal være sjovt og gerne lede frem til den ro, man kan opleve når man sidder med et håndarbejde, der giver mening.

Det hele skylles ned med iskolde øl for som Trine siger: håndarbejde på promiller er bare sjovere Du kan følge med i Trines univers på både facebook og instagram under profilen Broderist

Lidt om workshoppen

Denne workshop er for dig, der har lyst til at opleve en anderledes tilgang til korsstingsbroderi og samtidig få et smil på læben. Ja måske går det faktisk så galt, at du kommer til at grine!

Alle kan være med uanset niveau! Det handler for mig om at inspirere til at mange flere får glæde af et gammelt håndarbejde, der længe har stået i skammekrogen. De fleste af os ved jo også godt, at det som regel er de sjoveste, der forvises til skammekrogen og her er korsstingene ingen undtagelse!

Workshoppen er blottet for teknik-tyranni og jeg garanterer for, at der ikke findes en skammekrog.

Måske har du aldrig prøvet at lave korssting før eller også har du bare lyst til igen at få ild i nålen – uanset hvad er du velkommen i Broderistens univers!

Alle får et badass-begynder-broderikit med alt hvad der er nødvendigt for at komme i gang med at brodere og så skal jeg satme nok lære fra mig i en grad, så jeg er sikker på at alle får ild i nålen 

Trine

Husk at læse de Praktiske informationer

Denne workshop er en del af Pop-Upcycling, skabt af Pia Stender & Inbal Lieblich, fra d. 25.11.2022 til og med 3.12.2022, lokaliseret på 1. sal hos Res-Res

Tirsdag d. 28.11 kl. 19.00-21.00 2Timer 
Pris 475kr pr deltager. Max 15 deltagere Varighed 2 timer
Indhold: undervisning, røverhistorier og et begynder-broderikit

1stk. øl inkluderet i prisen, serveres af arrangør, Pop-Upcycling.

Returret

Der er ingen returret. Vi står ikke for at tilbagebetale billetter til kursister der udebliver eller aflyser. De kan til hver en tid videregive deres billet, så længe de informere om at en anden har overtaget deres billet.

Denne workshop er en del af Pop-Upcycling fra d. 25.11.2022 til og med 3.12.2022, lokaliseret på 1. sal hos Res-Res

Pop-Upcycling er skabt af Pia Stender (@redesignrepairupcycle) og Inbal Lieblich (@inballieblich &Me)
Pia kommer blandt andet med sin viden om boro- og sashiko-teknikker og har stor erfaring med redesign og upcycling.
Inbal har en baggrund i kostumedesign og syr under brandnavnet &Me blandt andet unikke beklædningsgenstande og accessories.
Vi hoster designere med unika upcyclede designs, Remade. Vi inviterer dig til at redesigne med tekstiler, Rework, på forskellige workshops i løbet af 9 dage.

Klik her for at se en oversigt over alle Pop-Upcycling workshops.

1.sal ovenover Res-Res
Guldbergsgade 29D 1.sal (Res-Res), 2200 Kbh Nørrebro