Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

"Publikum holdt vejret, og jeg var vist ikke den eneste, der nærmest gik i trance
Viktoria Søndergaard og hendes baryler er ved at støbe fundamentet til noget rigtig spændende."
- David Dyrholm, Politiken 

Dyrholm fortsætter en fremragende fortælling om begyndelsen på den rejse danske BARYL lige nu er på: 
"Baryl væltede ind i den danske jazzverden med debutalbummet ’Allerede Mandag?’ i udgangen af 2021, en af de mere overraskende – så absolut positivt – plader fra det år. Kort efter gik de hen og vandt Jazzkonkurrencen (tidl. Ung Jazz) med en finalekoncert netop på Paradise-scenen, og koncerten torsdag aften var således en tilbagevenden til vinderpodiet."

"Den unge vibrafonist, Viktoria Søndergaard, har gjort kometkarriere som et nyt stortalent." skriver JazzDanmark om kapelmester, vibrafonist og komponist for Baryl, Viktoria Søndergaard, i programmet for DMA Jazz 2023, hvor Søndergaard optrådte med Marilyn Mazur. 


Baryl er i konstant forandring og udvikling, og bandet har taget en beslutning om at omfavne netop dét, i 2024 og fremover, hvor Baryl opstår i et nyt format, nemlig kvintetten. Fra januar 2024 vil vi opleve Baryl som kvintet med 2 saxofoner, som begge længe har spillet med Baryl, og især derfor er det kun det naturlige næste skridt for bandet. 

 

Vi er glade for at åbne dørene til denne excentriske livekoncert og håber at se publikum forlade inspireret og altid resonerende over den verden, vi lever i.

15.30 - Døre 

16.00-17.00 - Koncert 

!7.00-18.00 - Baren er åben 

H15 Scene
Halmtorvet 15, 1700 København