Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

"Anders, du er bobler på Dansktoppen!"

Det var beskeden fra DR P5 nogle uger efter udgivelsen Tik Tak. Allerede da havde Anders' sang om fire veninders livslange venskab spredt sig på de sociale medier, og Anders fik som 58 årig sit første hit på dansk! Tik Tak kom på Dansktoppen, hvor den lå i de maksimale 15 uger og toppede på en førsteplads. 

Anders Blichfeldt har været nummer 1 på hitlister gennem tiden med Big Fat Snake, med sange som "Bonsoir Madame", "No Peace Like in Heaven", "Fight For Your Love", "Female Voice" og ikke mindst fodboldklassikeren "Big Boys in Red and White".

På denne turné tager Anders, ligesom i Tik Tak, udgangspunkt i livets forskellige faser. Fortællingen sker gennem sange, som vi alle kender fra big Fat Snake, Toppen af Poppen, og Queens rockmusical "We Will rock You", hvor Anders spillede hovedrollen i foråret 2023. Samarbejdet med Elvis' band bliver også inddraget og helt spritnye sange vil været at finde på sætlisten.

Sangene fremføres af en af de bedste livesangere i Danmark. Der bliver grinet, sunget med og fældet en lille tåre blandt publikum. Vi hører om den svære vej til kærligheden, om at være far til 4, farfar til 3 små piger, og den bedrift det er at været gift i over 35 år. Der fortæller om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver TV-vært på TV2 Charlie samt medvirker i TV-serien "Kendisfamilier".

Tik Tak's succes har en særlig betydning for Anders, for verden har forandret sig meget siden Big Fat Snakes storhedstid. Musik bliver streamet idag, og det er svært at flytte fans fra CD til streaming, når de nu ikke hører til det helt unge segment længere. Derfor er Tik Tak, med den underfundige og rammende tekst om livets gang, også blevet titelsang til denne turné.  

 

Dørene åbnes senest 19.30.

Det er en siddende koncert med unummererede pladser.

Billetprisen er 295 kr. + billetgebyr på 20 kr.

Arrangør: Aandstad events v/Poul Erik Sørensen

Ørum Daugård Multicenter
Gl. Vejlevej 47, 8721 Daugård, 8721 Daugård