Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

SHOWTIME MED JENS JACOB TYCHSEN

CHARMØR, CROONER & COMEDY

Igennem 10 år har TV2’s store seermagnet - Badehotellet - været Danskernes absolutte yndlings Tv-serie. Den har henrykt både store og små i det ganske land og været garant for solskin og D-vitaminer for krop og sjæl i de grå og triste vintermåneder. Men alting får en ende og dog?

For nu har du chancen for at opleve manden bag en af de mest markante skikkelser fra serien live i et forrygende musikalsk og top underholdende One-man show/ koncert. Jens Jacob Tychsen har gjort sig umage for at skabe en aften, som skal kunne omfavne både de yngre og ældre og vække en form for genkendelse og tryghed hos publikum i det, som kendetegner et godt gammeldags underholdningsshow.

SHOW MED JENS JACOB TYCHSEN

Glæd jer bl.a. til iørefaldende og skøn swingmusik, når Jens Jacob Tychsen sørger for underholdning med nogle af de største croonere gennem tiderne, sange, der måske vil bringe minder fra Badehotellet, nyfortolkninger af danske evergreens fra film og revy, trylleri i flere afskygninger, drama, spænding, lidt for damerne og selvfølgelig comedy, gak og gøgl i lange baner.

Men altid med overraskelser i ærmet, så ikke 2 aftener bliver ens, for aftenens hovedperson elsker at blande kortene og finde på nye tiltag. Jens Jacob Tychsen formår altid at fremføre sit show med selvsikkerhed og en udsøgt fornemmelse for timing og dermed holde spændingen for sit publikum.

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

 

 

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

Marsvinet Øster Hougvej 116
Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart