Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

AFLYSNING AF ALLINGÅBRO MOTOR FESTIVAL 2020

Allingåbro Motor Festival har besluttet at aflyse festivalen, der var planlagt til afholdelse den 16. maj 2020.
Aflysningen sker på grund af den nuværende krise forårsaget af Coronavirus.

De seneste meldinger fra de danske myndigheder har yderligere skærpet danskernes muligheder for at være sammen i større antal, og myndighedernes strategi går pt. ud på at standse smittespredningen, så sundhedsvæsnet ikke bryder sammen.
Eksperter forventer derfor, at Coronakrisen vil fortsætte flere uger - måske måneder endnu.

Vi har derfor i festivalens bestyrelse besluttet at følge myndighedernes anbefalinger, og handle ansvarligt, hvilket betyder, at vi føler os nødsaget til at aflyse festivalen i 2020. Det er også vores vurdering, at selvom Coronakrisen skulle vise bedring i slutningen af april, vil det ikke være sundhedsmæssigt forsvarligt at afvikle festivalen.

Vi regner med at vende stærkt tilbage i 2021 med uformindsket styrke og kraft, og vi håber derfor, at I er klar til endnu en fed Motor festival i Allingåbro.

Til alle jer, der allerede har købt billet til Allingåbro Motor Festival d. 16 maj 2020, I har mulighed for at anvende billetten til Allingåbro Motor Festival d. 15 maj 2021. Hæng den på opslagstavlen derhjemme, så den ikke bliver væk.

Skulle nogle allerede nu have andre aftaler i kalenderen d. 15. maj 2021, og derfor ikke har mulighed for at deltage i 2021, I kan sende en kopi af jeres billet, ordre nr., samt et konto nr./ mobil pay nr. til AMF8961@gmail.com, senest d. 1 april, så vil I få pengene retur.

Vi håber selvfølgelig, at flest mulige vælger at støtte arrangementet, og gemme billetten til 2021.

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:Se video fra Allingåbro Motorfestival 2018, ved at følge dette link..

Entré giver 17 timers underholdning.
•Entrebillet er inkl. tribuneplads.
•Billetten giver adgang til alle områder.
•Tribune plads – gælder alle tribuner.
•Børn u/12 år gratis, men har kun adgang iflg. med voksne.
•I tilfælde af regn eller andet, refunderes billetten ikke.

Allingåbro Motor Festival 2020:

Adgang til festivalen:

Hvis du vil opleve alle de vanvittige og spændende tilbud under Allingåbro Motor Festival 2020 kræver det, at du har en gyldigt entre billet. Entre billetten køber du naturligvis på Billetsalg.dk allerede idag, så du sikrer dig den til den helt rigtige pris, og sparer masser af penge, som kan bruges på øl. Billetten ombyttes til et festivalarmbånd når du ankommer til indgangen.

Når du har en billet købt på Billetsalg.dk, skal du benytte indgang 2, hvor der er en fast track, for de der har købt billet i forsalg, så undgår du den helt lange kø, og er hurtigt inde hvor der sker noget. Indgang 2 finder du lettest ved at køre via Nordkystvejen omkring Allingåbro, og ind på den store bilparkering, her vil du blive ledt til indgang 2. Er du på motorcykel og har ligeledes købt billet på Billetsalg.dk, benytter du samme indgang, og vil blive ledt til mc parkeringen nær indgang 2.

Se oversigtskort over pladsen ved at følge dette link...

Race teams og andre aktører på festivalen, som er tilmeldt til at deltage på en eller anden vis, får udleveret deres armbånd ved ankomst i indgangen. Kør derfor ind af den rette indgang for at få dine armbånd, se kortet på www.Motor-festival.dk. Er du ikke tilmeldt race på forhånd, må du bide i det sure æble og betale entre som alle andre, billetten refunderes ikke. Køb den på Billetsalg.dk. Uden armbånd – ingen adgang.

Billetinformation
Periode

16-05-2020 9:00 - 17-05-2020 2:00


Allingåbro Motor Festival

Hovedgaden 26B, 8961 Allingåbro


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her