Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

ABBA SHOW - THANK YOU FOR THE MUSIC

ABBA HITS MED 2 FANTASTISKE SANGERINDER. FLOTTE VOKALER OG GOD PERFORMANCE.

Få et genhør med de allerbedste Abba sange, når to tidligere forsangere fra det største Abba Tribute show nogensinde – Björn Again - går på scenen og underholder. Kendte sange som Waterloo, Dancing Queen, Money Money Money, Thank you for the music og mange flere er naturligvis på repertoiret. Det hele bliver kædet sammen af professionel og gennemtænkt koreografi og super flotte kostumer. Det er underholdning på højt plan, der sætter liv og stemning i festen.

Helene Hørlyck, som er den ene af pigerne, er dansker og bosat i Danmark, hvorfor vi helt unikt kan tilbyde dette show. Hun er på scenen sammen med sangerinden, Joanne Murray fra England. De to rutinerede piger har performet over hele verden og optrådt sammen ved mere end 500 shows, så alt er tilrettelagt og indstuderet til mindste detalje, så vores arrangører er garanteret et veludført show fra start til slut.

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

 

 

Koncert incl. 2 retters menu

Dørerne åbnes kl. 17.45

Spisning kl. 18.00

Koncert kl. 20.00

 

 

Marsvinet Øster Hougvej 116
Øster Hougvej 116, 5500 Middelfart