Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Gæster med buffetbillet adgang fra kl. 18:00.
Gæster uden buffetbillet, adgang fra kl. 20:00 til ståplads ved baren.

Ønsker til bordplan sendes til kontor@ringstedfestival.dk. Ønsker du derfor at sidde i selskab med andre, er det en fordel hvis alle billetter købes ved sammen transaktion.

80’ER-FESTEN 2019:

80’ER-FESTEN

Kom med til årets fedeste 80’er-fest på Plastfarikken. Dedikér hele din aften til dansemusikkens årti, og få en fest du sent vil glemme! Underholdningen vil blive leveret af Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen, Hvide Løgne og den fedeste DJ! 30. marts 2019 inviterer Ringsted Festival dig indenfor på Plastfabrikken til årets fedeste 80’er-fest. Der vil blive spillet de sprødeste 80’er-hits, serveret skøn mad og der vil blive lagt op til fest natten lang.

Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen
Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen er tilbage med alle de kendte sange. Igennem sidste 35 år har sangene fra Tøsedrengene, Ray Dee Ohh og Anne Dorte Michelsen lagt Danmark ned. Flere generationer har sunget med på hits som ’Sig du kan li’ mig’, ’Ud under åben himmel’, ’En lykkelig familie’, ’Mandagsstævnemøde’, ’Indianer’ – skarptskårne popsange, som står distancen og stadig taler direkte til hjertet.

For et par år siden gik Anne Dorte Michelsen og Maria Bramsen sammen om at spille en række koncerter med Tøsedrengenes største hits. Siden har Anne Dorte og Maria holdt samarbejdet ved lige og spillet for fulde huse på festivaler, til byfester og på spillesteder rundt i hele landet. Udover Tøsedrengenes repertoire har Maria og Anne Dorte nu valgt at synge alle deres største og lyslevende hits fra de sidste fire årtier, samt en række nyskrevne sange, som rammer lige her og nu.

Hvide Løgne
De fem professionelle og rutinerede musikere i Hvide Løgne har en forkærlighed for den festlige musik fra 80`erne og 90`erne. Det giver sig udtryk i deres musik, når de spiller de velkendte og elskede sange af bl.a. Anne Linnet Band, Ray dee ohh, Rugsted/Kreutzfeldt, Gnags, News, Halberg/Larsen, Dodo and the Dodos, Rocazino m.fl.

De skaber glæde og feststemning, når de er ude og spille i klubber, til byfester, festivaler osv. Gang på gang har Hvide Løgne hittet blandt veloplagte publikummer med den velkendte rockmusik.

Billetinformation
Periode

30. Marts 2019


Plastfabrikken

Odinsvej 12, 4100 Ringsted


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her