Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
Tilmeld dig her den fjerde udgave af Ønskeløbet, som løber afsted den 9. juni 2018!
Gratis for de første 100 tilmeldte

En anonym velgører sender 100 løbere gratis afsted. Altså har du muligheden for at tilmelde dig og familien til Ønskeløbet i Albertslund lørdag den 9. juni uden at skulle have dankortet op af lommen – det er gratis for dig, men Ønskefonden modtager stadig det beløb, som det koster at stille op. Det betaler et firma, der ønsker at være anonymt, nemlig. Firmaet betaler for de første 100, der tilmelder sig.

Du skal anvende disse værdikoder:
Til børn: barn50
Til voksne: voksen100

I år bliver det lørdag den 9. juni, at løbeskoene skal snøres for den gode sag; at opfylde børn og unge med livstruende sygdommes højeste ønsker. Her løber den fjerde udgave af Ønskeløbet nemlig afsted fra Albertslund Centrum og ud i de grønne områder.

Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Starten går foran den store scene på torvet i Albertslund Centrum. Der er ruter på 3, 5 og 10 kilometer. Alle ruterne løber ud i det smukke rekreative naturområde Kongsholmparken, der er en del af Vallensbæk Mose. Underlaget er primært asfalt, med enkelte stykker grussti. I mål kan du slukke tørsten i depotet og få lidt ny energi med et stykke frugt. Der er medaljer til børnene. Præmier til de hurtigste på alle ruterne – og så trækkes der lod om præmier på startnumrene!)

Læs mere om Ønskeløbet

Ønskeløbet er et løb for hele familien, hvor overskuddet går til Make-a-Wish Danmarks arbejde; at opfylde børn og unge med livstruende sygdommes højeste ønsker. Løbet er blevet afholdt siden 2015 i naturskønne rammer – og de tre første år har der været mellem 250 og 400 løbere. Udover at være et løb for den gode sag er Ønskeløbet en familiefest i hjertet af Albertslund med en lang række aktiviteter og musik inden, under og efter løbet. Der er fælles opvarmning – og fra scenen får et ”ønskebarn” opfyldt sit højeste ønske efter løbet.

Billetinformation
Periode

9. juni 2018


Albertslund Centrum

Stationstorvet 23, 2620 Albertslund


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her