Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Ønskeløbet er et løb for hele familien, hvor overskuddet går til Make-a-Wish Danmarks arbejde; at opfylde børn og unge med livstruende sygdommes højeste ønsker. Løbet er blevet afholdt siden 2015 i naturskønne rammer – og de tre første år har der været mellem 250 og 400 løbere. Udover at være et løb for den gode sag er Ønskeløbet en familiefest i hjertet af Albertslund med en lang række aktiviteter og musik inden, under og efter løbet. Der er fælles opvarmning – og fra scenen får et ”ønskebarn” opfyldt sit højeste ønske efter løbet.
Starten går foran den store scene på torvet i Albertslund Centrum. Der er ruter på 3, 5 og 10 kilometer. Alle ruterne løber ud i det smukke rekreative naturområde Kongsholmparken, der er en del af Vallensbæk Mose. Underlaget er primært asfalt, med enkelte stykker grussti. I mål kan du slukke tørsten i depotet og få lidt ny energi med et stykke frugt. Der er medaljer til børnene. Præmier til de hurtigste på alle ruterne – og så trækkes der lod om præmier på startnumrene!)

Albertslund Centrum
Stationstorvet 23, 2620 Albertslund