Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Ægteskab
Mike Andersen : Vokal/Guitar
Michael Blicher : Sax, Vokal, Fodbas
Eddi Jarl : Trommer, Vokal, Electronics

Tre eminente musikalske soulmates er gået sammen om et nyt og helt unikt trio-projekt. Mike Andersen, Michael Blicher & Eddi Jarl har alle hver for sig gjort sig mere end almindelig bemærket på både den danske og internationale musikscene og har til sammen vundet en lang række priser, herunder 5 Danish Music Awards.

Sanger og guitarist, Mike Andersen, har længe været et efterspurgt navn på den europæiske blues og soul scene. Saxofonist, Michael Blicher, er bandleader i succestrioen Blicher Hemmer Gadd med trommelegenden Steve Gadd og hammond organist, Dan Hemmer, der i de seneste år har turneret verden rundt. Eddi Jarl leverer til dagligt rå-swingende grooves i orkestre som Vestbo trio, The KutiMangoes, Lars Lilholt og med Per Frost.

På baggrund af de 3 musikers store kærlighed til hinandens musik og spillestil, har de længe talt om at mødes for at prøve kræfter med trioformatet - en musikalsk legestue, hvor de sammen kan dyrke deres fælles passion for intim, håndspillet musik der rummer både soul, blues og jazz. Og nu sker det altså. Ærligt, råt og upoleret.

Tidsplan:
Dørene åbnes kl. 18.30
Spisning kl. 19.00
Koncert  kl. 20.30

Bemærk venligst:
Siddende koncert (unummereret)

Nysted Biograf-Teater
Jernbanegade 7, 4880 Nysted