Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Nu kan du nyde julesange og komme i julestemning, når Birthe Kjær inviterer dig til årets julekoncert Sankt Nikolai Kirke i Nakskov kirke.
 
Birthe Kjær fører os igennem et udvalg af danske og udenlandske juleklassikere, samt numrene fra hendes egne juleudgivelser.

Der er ikke den person i Danmark, som ikke kender Birthe Kjær og hendes karriere. Hun har sunget i utroligt mange sammenhænge, fra partyhits til revynumre ala “Jeg går aldrig til bal uden trusser”! henover Vise sang akompanieret af Kim Sjøgren og Lars Hannibal. I 90erne så vi hende som TV-vært på DR 1 og i 2018 turnerede hun rundt med sit 50 års jubilæums show.

Ligegyldig sammenhængen har Birthe altid trukket dig hen til radioapparatet og fået dig til at lytte. Så forkæl dig selv og dem du holder af, d. 9-12/2022. Du får her en enestående mulighed for at opleve en nærhed, følsomhed, som hendes stemme byder på til Årets Julekoncert i Sankt Nikolai Kirke i Nakskov
 
Koncerten støtter Julemærkefonden.

Arrangementet foregår i Sankt Nikolai Kirke i Nakskov

Eventet starter kl.: 19:30, vi anbefaler du kommer i god tid. Dørene åbnes kl.: 19:00

Handicappet:
Der få pladser til kørestolsbrugere, de skal bestilles på dion@kanonproduktion.dk
Ledsager til handicappet skal også købe billet. 
Der gives ingen tilskud til Ledsagerkort.

Eventets varighed er ca. 70 min., 
Kontakt KanonEvent ved at trykke her. 

Nakskov kirke
Kirkestræde, 4900 Nakskov