Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Koncerten er flyttet til SCT.Bendts Kirke grundet de nye afstands krav. Dagen og tidspunktet er ikke ændret og du medbringer bare den "gamle" billet hvis du tidligere har købt billet".

Årets julekoncert med Thomas Eje og Mads Granum som pianist i Sct Bendts Kirke.

Thomas Eje er entertainer, musiker og maler – og hvis man skal male et billede af højtiden, så kan det bedst fortælles af ham selv. ”Lige siden jeg var barn har jeg holdt af højtiden”, fortæller Thomas.

”Ikke mindst duften af gran, hyggen med lys på træet, gaverne og samværet med alle dem vi holder af. Julen er jo også tankerne til alle dem, der ikke er der mere og dem der er for langt væk.” Thomas smiler og tilføjer, ”ja julen kan på en eller anden måde hive os ud af hamsterhjulet og gøre os menneskelige. Menneskelighed det er et godt budskab.” Mit omdrejningspunkt er musik og julen er fyldt med sange og stemninger. Kærlighed, samvær og det højtidelige er i centrum.Jeg har min pianist, Mads Granum, med rundt i landet og baggagerummet i min bil har jeg fyldt op med en masse instrumenter.

Glæd jer til julen og ikke mindst Årets Julekoncert med Thomas Eje. Fra midten af november kan du møde den ene tredjedel, af linie 3.

Thomas Eje tager dig med på en musikalsk kanerejse over de traditionelle danske, og udenlandske julemelodier. Destinationen er julestemning, og undervejs bliver du budt på musik, sang og et godt grin.

Arrangementet foregår i SCT.Bendts Kirke
Eventet starter kl.: 19:30, vi anbefaler du kommer i god tid. Dørene åbnes kl.: 19:00

Handicappet:
Er du kørestolsbruger bedes du kontakte Kanon Produktion inden køb af billetter.
Ledsager til handicappet skal også købe billet. 
Der gives ingen tilskud til Ledsagerkort.

Eventets varighed er ca. 1 time og 15 min

Kontakt KanonEvent ved at trykke her. 

Sct Bendts Kirke
Sct. Bendtsgade 9, 4100 Ringsted