Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

ÅBNING KATRINE MUFF

Fællessang for voksne

Når vi synger sammen bliver vi forbundet med hinanden. Det mærker vi, når vi som publikum skråler med på sange vi elsker foran de store scener.

Katrine Muff inviterer til fællessang med hele den danske sangskat i hånden. Vi skal synge sammen og blive klogere på hvorfor sangene rammer os lige i hjertet og bliver siddende der.

Katrine har som TV og radiovært stået i front på et hav af programmer medmusikformidling som omdrejningspunktet. “Fællessang”, “Sangbogen-med Muff og Hammer”, “DRs Juleshow” og mange flere. Hun har hele 5 sange med i Højskolesangbogen.

Blandt andet “Fortabt er jeg stadig” som hun har skrevet med Stine Pilgaard. De modtog sammen “Den folkelige sangs pris” i 2021 for deres samarbejde på albummet “De korte sætningers land”. Senest har hun skrevet bogen ”Sangbog til børn og deres voksne” og udkom i 2022 med albummet “Sange til børn og deres voksne.”

 

Katrines smittende energi smitter og alle kan være med! Det handler nemlig ikke om, hvordan det lyder, det handler om, hvordan det føles

Dørene åbnes kl. 18.00

Helios Biograf og Kulturhus
Banegårdspladsen , 5600 Faaborg