Gundsølillehallen har indgået samarbejde med Berit Andersen som ny køkkenchef i Gundsølillehallens cafeteria.
Derfor er det muligt at købe et dejligt måltid mad i Gundsølillehallens cafeteria i hverdagene fra kl. 17.00 – 20.00.
Man kan enten vælge at indtage måltidet i cafeteriet, eller tage det med hjem som Take Away.
Prisen vil ligge på 45 kr. pr. portion når du spiser i cafeteriet og 50 kr. pr. portion ved Take Away.
Tiltaget er sket ud fra vores ønske om, at tilgodese alle Jer brugere mht. bespisning og sundhed.
Samtidig er det vores håb, at det vil skabe noget mere liv her i huset, samt hjælpe med til at gøre Jeres travle hverdag lettere.
Grunden til at vi beder jer bestille, er at vi ønsker at undgå madspild samt holde omkostninger nede. Det er dog muligt at høre om der er mad selv om man ikke har bestilt på forhånd. Menuerne bliver justeret efter årstiden, og samtidig vil vi forsøge at blande noget økologi ind i projektet, så I kan allerede glæde jer.
Vi håber naturligvis på stor opbakning.