Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Den nye store pop sensation eee gee kommer til Ishuset med support Selma Higgins

I starten af 2023 drager eee gee ud på sin første danmarksturné. Glæd dig til alle de store hits og helt nye sange fra ee gee, sunget med hendes vidunderlige stemme.

Eee gee alias sanger/sangskriver Emma Grankvist har haft et tempofyldt år 2022 med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum, Winning, udvalgt af GAFFA til årets album 2022, nomineringer til ‘Årets håb’ ved Steppeulven og ‘Årets talent’ ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer med koncerter på blandt andet Smukfest og Roskilde Festival.
Festivalgængere har skrålet med på hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person”. Eee gee glæder sig meget til at møde publikum fra hele landet og til at spille helt nye sange.
Hun kommer til Hobro direkte fra Northside og her i Hobro er der mulighed for at opleve hende helt tæt på.

“Det bliver vildt og nervepirrende at skulle rundt i så mange afkroge af Danmark uden nogen anelse om, hvor stort eller småt ens publikum egentlig er derude. Men vigtigst af alt bliver det bare helt vildt dejligt at mærke nogle levende mennesker, der lytter med interesse og åbenhed, og selvfølgelig også at spille med mit helt fantastiske band igen – også selvom der efterhånden er en solid mængde nye sange, som de skal have lært til koncerterne.”

eee gee blev i efteråret 2022 også nomineret som til P3 Guld Talentet samt til DMA ‘årets nye live navn’.
https://youtu.be/jcorxiH-t7g

Selma Higgins med band spiller support;

Den spændende nye kunstner Selma Higgins, som vi bookede til support til eee gee koncerten var ret ukendt, selv for os, da vi bookede hende som support.
Men DU MILDE hvor har vi bare fået jackpot med den booking! Lige så meget som med bookingen af eee gee, der ellers er et kæmpe hit!

Selmas sang går lige i hjertet. Med en blanding af folk og americana med et nordisk islæt og stærke tekster blandt andet om menneskets fejl og mangler, fejer hun publikum  med i sit univers.. Hendes stjerneklare og dybfølte vokal er gåsehudsfremkaldende og hun er bare så ÆGTE og nærværende.
Selma udgav nummeret ”Sunlight” i marts år og det blev spillet vilde 987 gange i radioen på de første 7 uger! Det er TYVE gange i DØGNET!

Selma spiller masser af koncerter i år, både som support og i eget navn. Hun har masser af optrædener på festivaler og spiller endda i Tivoli i København.
Her er nummeret "Sunlight" https://youtu.be/H-L-x1fyQgc

eee gee er Danmarks pop komet, men det er Selma Higgins sandelig også!
Tænk engang, at I har muligheden for at høre hele to af morgendagens store kvindelige stjerner på EN aften i Ishuset.

 

Døre åbner kl 19

Alle vore koncerter er stående, men hvis du har brug for det, finder vi en stol.

Ishuset
Nordvestvej, 9500 Hobro, 9500 Hobro