Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Landets nye store pop sensation eee gee kommer til Ishuset

I starten af 2023 drager eee gee ud på sin første danmarksturné. Glæd dig til alle de store hits og helt nye sange fra ee gee, sunget med hendes vidunderlige stemme.

Eee gee alias sanger/sangskriver Emma Grankvist har haft et tempofyldt år 2022 med udgivelsen af det anmelderroste debutalbum, Winning, udvalgt af GAFFA til årets album 2022, nomineringer til ‘Årets håb’ ved Steppeulven og ‘Årets talent’ ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer med koncerter på blandt andet Smukfest og Roskilde Festival.
Festivalgængere har skrålet med på hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person”. Eee gee glæder sig meget til at møde publikum fra hele landet og til at spille helt nye sange.
Hun kommer til Hobro direkte fra Northside og her i Hobro er der mulighed for at opleve hende helt tæt på.

“Det bliver vildt og nervepirrende at skulle rundt i så mange afkroge af Danmark uden nogen anelse om, hvor stort eller småt ens publikum egentlig er derude. Men vigtigst af alt bliver det bare helt vildt dejligt at mærke nogle levende mennesker, der lytter med interesse og åbenhed, og selvfølgelig også at spille med mit helt fantastiske band igen – også selvom der efterhånden er en solid mængde nye sange, som de skal have lært til koncerterne.”

eee gee blev i efteråret 2022 også nomineret som til P3 Guld Talentet samt til DMA ‘årets nye live navn’.
https://youtu.be/jcorxiH-t7g

Oplysninger om den spændende support kommer senere

Døre åbner kl 19

Alle vore koncerter er stående, men hvis du har brug for det, finder vi en stol.

Ishuset
Nordvestvej, 9500 Hobro, 9500 Hobro