Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Yellow Map

Du skal denne aften møde en musiker og et orkester, som har skabt deres egen niche i jazzen. Vi skal opleve en trombone i front for et orkester, der både spiller utroligt smukke ballader OG meget funky, kropslig fusionsmusik. Bassen ligger spændstigt og driver musikken. Wessbergs trombone taler med keyboardets lyde og toner. Det er som skyer på himlen - drømmende, slentrende glider de ind i og forbi hinanden.
Steen Rasmussen på keyboards giver den smukkeste baggrund for Lis Wessbergs trombone. Han betjener sig også af Moog synthesizeren, hvilket giver musikken endnu en særlig tone.
Lennart Ginman er en bas-legende i dansk jazz, og sammen med trommeslageren Jeppe Gram fungerer de som et kraftværk, der både skaber fremdrift i de funky fusionsagtige numre og skaber balance i de smukke trombone-ballader.

Line up:
Lis Wessberg - Trombone
Lennart Ginman - Bas
Steen Rasmussen - Rhodes, Moog og Piano
Jeppe Gram – Trommer

Dørene åbnes ca. 30 minutter før koncerten.

Hvis der er mulighed for det sælges overskydende billetter i døren. Billetsalget elektronisk stopper ca. 45 min før koncertstart.

Bygningen
Ved Anlæget 14B, 7100 Vejle