Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Headlines Om showet.png
Title_transparent.png

Kære Stine. Ja, jeg ved godt du har rykket mig for pressetekst i noget tid nu, men det er bare vigtigt for mig vi ikke træder forkert her! Presseteksten er noget af det første folk møder i forbindelse med showet og den skal virke professionel. Kort sagt, jeg gider ikke se dum ud! Jeg har lavet tre bud, som jeg alle synes kan noget forskelligt. Vil du kigge dem igennem for stavefejl inden du vælger en til jemmesiden? PS. Det er godt nok svært at skrive om sig selv i tredjeperson og husk; jeg vil gerne have at den øverste tekstrubrik er i fed skrift. Det vigtigt for blikfang.

Første bud: Det har været hverdag længe nok. Corona, mink, skolenedlukninger og en masse andre ting Victor Lander ikke gider bruge tid på at snakke om. Weekenden er tiltrængt – Weekenden er påkrævet! Har man på et tidspunkt grint af stand-up, har man med 100% grint af Victor Landers og nu er den ægte vare endelig på bedding, når Victor Lander tager på sin første store Danmarks tourne med hans identitetsudvidende stand-up show WEEKEND. 

Er det her for meget Stine? Vil du tjekke hvad ”identitetsudvidende” betyder og om det er et rigtigt ord?

Andet bud: Victor siger selv om showet: ”Lad alt ske for dig, skønhed og rædsel. Bare fortsæt, ingen følelse er endegyldig” – sådan skrev en digter, som Victor ikke kan huske navnet på, men godt kan lide at citere i byen for at virke bog-klog. Og bog-klog er jeg ikke. Det tog mig 4 forsøg at stave citere. Fælles for de fleste er weekenden et fristed fra hverdagens fængsler, men hvad sker der når weekenden bliver fængslet du skal undslippe. En sindstilstand, som er ligeså ensom, som den er forløsende. For ”hvad” er det vi overhovedet har et behov for at undslippe, udover os selv?

Jeg ved hvad du tænker Stine. Det bliver alt for filosofisk - vi tager et bud mere!

Tredje bud: Victor Landers WEEKEND er der kort mellem grinene og de vilde drukhistorier, men så sandt som det er, vidner showets titel også om en fordækt sandhed. For meget af en god ting, kan være en dårlig ting. WEEKEND er et show om håndtering af skam og en ærlig beretning om de weekender der på godt og ondt formede den 27-årig standupkomiker fra Risskov. For i en alder af 15 år, hvor Victor og hans jævnaldrende fyldte weekenden ud med bajer og de første fester, var der også noget andet der fyldte for den unge mand. Noget helt andet… Seriøst. Noget helt, helt andet!

Bliver det for mystisk det sidste? Er det for meta, tror du folk vil forstå det? 

Kh. Victor 

PS. Husk at slette mine noter, Go' Weekend!


Vi ses på Postgården


Tidsplan:
Dørene åbnes: kl. 19.00
Arrangements start: kl. 20.00

Bemærk venligst:
Siddende koncert.

Postgaarden
Kordilgade 6b, 4400 Kalundborg