Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

VIP Kvindeaften
Social dining og underholdning for alle sanserne :) 

Bryghuset Vendia og Hjørring Handel har udviklet en helt unik og sanselig aften på Bryghuset Vendia, som er stratskuder for Kvindeugen 2020. 

De klassiske fem sanser – syns-, lugte-, smags-, høre- og følesansen kommer i spil denne aften, hvor kvinderne udsættes for lækker mad, drikke, underholdning, præmier og hemmelige overraskelser. 

Det bliver en "lækker" og festlig aften - vi lover det bliver sjov og overraskende. 

Arrangementet inkluderer mange forskellige lækre retter anrettet på fade til deling (social dining), som serveres i flere etaper med tilhørende drikke og vine. Udover dette er der hemmelige oplevelser og en "lækker" overraskelse.  Vi vil ikke sige mere, men vi garanterer, at det bliver en fantastisk aften i det bedst selskab med dig og dine veninder. 

Hele aften foregår på Bryghuset Vendia fredag d. 28. august 2020.
Dørene åbnes kl. 18.30 og forventes at slutte omkring kl. 23.00. Her vil du blive inviteret ned i restauranten på Bryghuset til en cocktail, hvor vi planlægger at feste videre. 

Kom til en eksklusiv, sjov og spændende aften med din veninder. Der er et begrænset antal pladser og billetsalget starter d. 12. februar 2020. 

Prisen indeholder: 
Velkomstdrink
Social dining i flere etaper
Tilhørende vine eller øl/vand under hele aftenen 
1 stk. Cocktail i restauranten til afterparty ca. kl. 23.00
Sanselige oplevelser
Præmier og overraskelser

Pris for hele aftenen (kl. 18.30 - ca. 23.00): 495 kr. + gebyr


Forsøg så vidt muligt, at bestille bord sammen, hvis i er flere, der skal afsted sammen. Så sikre i jer, at sidde sammen. 
Arrangementet forgår på 1 sal.

Bryghuset Vendia
Markedsgade 9, 9800 Hjørring