Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Måske du har mødt fordommene om, at strik er ‘for gamle damer og flittige hænder’. Måske har du hørt eksperter mene, at fremtiden er digital og vi alle ender med at blive ‘de-humaniserede’ mens robotter erstatter venskaber, kærlighed mellem mennesker og fællesskab. Historiefortæller, forfatter og designer Jim Lyngvild og fremtidsforsker Liselotte Lyngsø gør os klogere!
 
Kom med til denne helt særlige fredag aften i Masker i Marsken hvor vi har sat fremtidsforsker Liselotte Lyngsø, kendt fra utallige tv-programmer og Jim Lyngvild, designer, en slags moderne viking og kendt for kompromisløse og anderledes design, stævne til en forrygende snak om kreativitet, vildskab, kunstig intelligens, kvaliteten af godt garn og fællesskabet undervejs.
 
I løbet af aftenen bliver du både klogere på håndarbejde i vikingetiden - og hvordan AI og kunstig intelligens kommer til at give os en hånd med i fremtiden - også når det gælder håndarbejdet. De to speedtalkers kommer med garanti også til at tale om alt muligt andet - ligesom de både får gæster i strikkesalonen OG sætter os allesammen i gang med en skabende proces!
 
Hvad kan vi sige? Gå IKKE glip af denne ganske særlige fredag aften i Marsken.

OBS! Du behøver ikke have et strikkefestivalsarmbånd for at få adgang til dette event.

Kulturhuset Schweizerhalle
Ribe Landevej 39, 6270 Tønder